Forumet - Jimmie Åkesson KRÄNKT!

Jimmie Åkesson KRÄNKT!

275 0 21
Biskop Eva Brunne talade om främlingsfientlighet. Då lämnade Sverigedemokraterna gudstjänsten i Storkyrkan.

– Jag tror aldrig att jag har känt mig så kränkt, sa Jimmie Åkesson

– Biskopen började tala om demonstrationerna på Sergels torg i Stockholm. Det var en väldigt tydlig attack mot oss. Att man står i kyrkan och hyllar demonstrationerna är synnerligen olämpligt. Jag tror aldrig att jag har känt mig så kränkt, sa Åkesson till Aftonbladet bara minuter efter att han och partikamraterna tågat ut.

– Vi är inget rasistiskt parti. Men demonstrationerna i går var riktade mot oss. Jag tror inte någon förstår hur det är att leva under hot av extrema vänstergrupper


http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/sverigedemokraterna/article7902089.a...

haha [bigsmile][love]

Spana också in:

Stringburka:

Inte ens som att demonstrationerna var speciellt radikala.


Kallar du inte att blockera vägen för de som ville komma och lyssna, kasta ägg och sten, stå och skrika i en megafon m.m för radikalt?

Nachac:

Har det framlagts bevis/indikationer på det?


En anonym rättsläkare påstod det dagen innan valet. Jävlar, vilket sammanträffande.
Nachac:

Har det framlagts bevis/indikationer på det?


Rättsläkaren klassar sannolikheten som 9 på en 10-gradig skala och polisen misstänker honom för falsklarm. Misshandelsanmälan har (såvitt jag vet) lagts ner.

Papa Doc:

Kallar du inte att blockera vägen för de som ville komma och lyssna, kasta ägg och sten, stå och skrika i en megafon m.m för radikalt?


Vad pratar du om? Kastades det ägg och sten på Sergels Torg? Av vilka, på vilka? Tillståndsgivna demonstrationer har rätt att blockera vägen för trafik om det är vad du åsyftar, en av fördelarna med att söka tillstånd för en demonstration. Megafoner är även det ganska vanligt i alla former av offentliga sammankomster, shit, det lär du kunna hitta när Göteborgs PoängpromenadsFörening har årsmöte i slottskogen.

Jag hade haft viss förståelse för Åkesson om han och hans lilla kompani faktiskt hade blivit överfallet och fått hakkors i pannan, och prästen hade uttalat sig stödjande för det. Hade väl iofs haft viss förståelse för prästen med, men då hade åkesson kunnat gnälla om att han är så "kränkt" av att folk inte gillar det han sysslar med.