Forumet - Jimmie Åkesson, SD, intervju

Jimmie Åkesson, SD, intervju

4628 0 35

retoriken är slående Rodnar men, för att vara ärlig, bortse från att vi talar om sverigedemokrater, så fort någon ser en person som ska föreställa vara politiker, men som inte talar slick eller ljuger och hittar på floskler och undviker frågor, så dissar ni dem..?

Jag tex, är ingen politiker, inga av mina vänner är, men vi har total koll på vad som skulle krävas för att styra upp saker och ting här i Sverige, och då ingår inte att stänga gränser eller dylikt. Öppna era sinnen!

Spana också in:


FruLiten:
Verkade som att du försvarade honom med att "andra gör de med", dessutom verkar du ju tycka att SD är vettiga, det är därför jag frågade dig en fråga också. 
Som jag sa i någon annan tråd så vet jag typ inget om deras politik utöver just invandringspolitiken. Jaa, jag försvarar honom för att det känns ju taskigt om man ska beskylla just honom för något som alla politiker gör. 

Anura:
då borde du inte försvara partiet eller honom :s
Men försvarar inte hand åsikter, utan att han ljuger och slingrar sig, han är inte ensam om det så jag tycker inte att man ska beskylla just honom för det. Istället för att säga "Jimmie Åkesson slingrar sig och ljuger" så kan man säga "Jimmie åkesson gör precis som de flesta politiker och slingrar sig och ljuger"