Forumet - jobb! :o

jobb! :o

948 1 19
hej!
jag är 13 år o söker jobb de ända är att de finns inga jobb för mej, sökt många o dom ger skit löner o hårt jobb (SDR s-post mm) ja vill inte ha nån skit lön för att gå runt i två timmar me 3-4 k reklam för 100 kronor o dom skiter fan i om ja brytit benet om de snöar, regnar eller haglar jag ska dela ut FÖR EN SKIT LÖN!
jag tänker inte som en 13-åring ja skriver inte som en 13-åring o ja pratar inte som en 13-åring men de e den lilla siffran som går att ja inte får ett bra jobb.
ja säger inte att ja vill ha 10.000 i månaden ja e glad me 700-1000 ja spenderar inte mer än de?
finns de någon som ver var man kan få jobb??
skulle uppskattas, ja har tittat lite ikväll på olika sidor o de verkar som aftonbladet och expressen har rätt ok deals.
vet nån om dom finns kvar eller va de länge sen?
svar uppskattas:)

//snart desperat kille:O

Spana också in:

Ja du är 13, det finns mest bara sk "skitjobb" som du kan/får ta då. Som att sälja tidningar eller ge ut direktreklam. Det är först om några år du kan skaffa dig bättre jobb. Men det är bra initiativ du tar i alla fall, det är alltid bra att försöka jobba lite vid sidan av studierna. Även om jag tror det är just studier du i längden skulle tjäna mest på [wink][wink]
kevvos:

jag tänker inte som en 13-åring


Korrekt. Du är minst lika bortskämd som valfri 19-årig avenybrat.

kevvos:

ja skriver inte som en 13-åring


Korrekt. Du skriver nästan lika bra som en genomsnittlig tioåring.

kekeoxo:

hhahahhaha nemen seriöst dela ut reklam. man får typ 5 spnän i timmen o måste bära runt 80kg o dela ut o sortera o skit


Vad är det för jobb du är ute efter? Kan du någonting som någon kan tänkas vilja betala för?

Ett hett tips är att lära dig skriva som folk och skippa den gnälliga attityden, annars kommer du att spendera resten av livet med att dela ut direktreklam.
HAHAH dan efter ja skrev detta fick ja jobb i en kompis systers frisör salong me 5 tusen i månaden för att städa månda o torsda o ja har nått att säga till alla ni som skriver negativa saker FUCK OF!!!


Gentlernen:

Korrekt. Du är minst lika bortskämd som valfri 19-årig avenybrat.Korrekt. Du skriver nästan lika bra som en genomsnittlig tioåring.Vad är det för jobb du är ute efter? Kan du någonting som någon kan tänkas vilja betala för?Ett hett tips är att lära dig skriva som folk och skippa den gnälliga attityden, annars kommer du att spendera resten av livet med att dela ut direktreklam.


o du ja kan lätt få 5 tusen av mamma varige månad sen ja va tio men vet du vad?
jag vill fan inte leva på min mamma hela mitt liv!
jag går i 9:an o har a i svenska! pallar inte skriva en uppsats om hur man kan få pengar o shit ja har ett privatliv o då använder ja förkortningar!
ja skrev fan inte de??

o om de känns bättre fyller jag år idag!
kevvos:

HAHAH dan efter ja skrev detta fick ja jobb i en kompis systers frisör salong me 5 tusen i månaden för att städa månda o torsda


Grattis till ditt högavlönade jobb! Fem tusen är mindre än vad en normalavlönad person tjänar på fyra arbetsdagar, men det är kul att du är nöjd. :)

kevvos:

jag går i 9:an o har a i svenska!


Det förvånar mig inte det minsta; skolan är numera bara ett glorifierat dagis, helt utan förmåga att lära ut någonting av vikt.

kevvos:

pallar inte skriva en uppsats om hur man kan få pengar o shit ja har ett privatliv o då använder ja förkortningar!
ja skrev fan inte de??


Det är ganska patetiskt att inte kunna sitt eget modersmål.