Forumet - Jobb på Äldreboende?!

Jobb på Äldreboende?!

7891 0 19
Har nån en anning om vart ja kan ansöka för deltidsjobb (helger o sånt) på Äldreboende? E de nån av er som jobbar där, jobbat lr känner till lite fakta.. nån hemsida där man kan skicka ansökan lr känner till nån lr flera Äldreboende i Stockholm som jag kan vända mig till?

PS. När det kommer till lön, nån som vet hur mycket man får per timme ungefär?

Tackar.. [bigcheers]
Ring till olika kommunala äldreboende (går att hitta på hitta.se alt. eniro.se om man söker på "hemtjänst"). Det är inte så svårt att få jobb om man verkligen vill det. Inte många kräver att man är utbildad... säg bara att du vill fortsätta jobba inom det och vill ha erfarenheten. De behöver verkligen extrapersonal. Jag (mjälte) får cirka 99.40 kr i timmen, lägg på 12% semesterersättning, 18 kr efter kl 19 samt 60 kr på helger. Men jag vet många som får runt 92 kr/h... så jag är en av de lyckliga.
Säger mjälte.

Spana också in:

gentlemaen:

kej låter bra.. tackar för det, får ja ba fråga vilka slags arbeten, rutiner du har, gör?


Jag jobbar på ett demensboende så de flesta äldre där kan man inte kommunicera eller så. Vi börjar morgonarna md att göra mackor. Sen går vi och väcker en efter en, delar ut medicin (jag får itne dela ut medicin för jag är inte delegerad). Vi ger dem frukost och sen får dem göra det dom vill. De flesta sitter ner bara, andra låtsas att dom kan läsa tidningen, andra pratar med låtsaskompisar, andra går runt, någon ser på tv osv. Sedan är det lunch, då ska dom äta lunch.. vissa får ma nhjälpa med maten btw. Dessutom ingår vissa äckliga moment, som att byta blöja. Vissa är enkla att byta blöja på, men vi har en alkoholdement som är jättesvår och jag ljuger inte när jag säger att han kasta bajs på mig en gång. Han bits, spottas, sparkas och drar hårt. Vi är alltid tre med honom. På en annan avdelning är det mycket lugnare, där klarar de flesta gamlingarna sig själva. Så då är det inte mycket att göra.. vi kanske bakar en kaka tillsammans, på kvällarna ser vi film eller ta promenad."
passaro:

men vi har en alkoholdement som är jättesvår och jag ljuger inte när jag säger att han kasta bajs på mig en gång. Han bits, spottas, sparkas och drar hårt. Vi är alltid tre


hahahahahaahahah... fyfan :P.. haha, men de e ändå okej jobb alltså, du behöver inte bryta ryggen av dig o får bra betalt, men jag e stundent så ja tänkte mer på såna kvällskift lr liknande, helger, lediga dagar.. men de e upp till dom vad ja kan jobba me o upp till mig att va intresserad av de hehe.. okej, tack för allt :))))
gentlemaen:

mm låter najs =p efter skatt lr?? hahahaha [bigcheers]


Är du lika underbegåvad som du ditt sätt att skriva antyder? 120 spänn i timmen för en nyanställd på ett äldreboende vore extremt mycket före skatt. Hade det rört sig om efter skatt hade det inneburit att du tjänat 170 spänn i timmen före skatt, motsvarande knappt 30 000 kronor i månaden. i lol'd.
Gentlernen:

Är du lika underbegåvad som du ditt sätt att skriva antyder? 120 spänn i timmen för en nyanställd på ett äldreboende vore extremt mycket före skatt. Hade det rört sig om efter skatt hade det inneburit att du tjänat 170 spänn i timmen före skatt, motsvarande knappt 30 000 kronor i månaden. i lol'd.


Hahaha rolig du e faktist :) Aldrig hört om skoj? [bigcheers]