Forumet - Jobba på sin nervositet

Jobba på sin nervositet

1228 2 1

Hur ska man tackla sin nervositet, det är såhär, ja har aspergers syndrom och ja har helt tappat mina socialiserings skills, ja kan inte gå ut utan solglasögon

Ja kan inte, det går inte, iallafall stå och prata med folk ja normalt inte hänger med, ja har en vän som hängt med mig, en barndoms vän som ja känner mig hemma med. nervösa tics, vilket gör mig ännu mer nervös, vilket gör att min röst börjar skaka, ja börjar stamma, det går inte att förklara för nån som inte har aspergers syndrom, men det känns typ som att du blir tvingad in i en situation, hjärnan låser sig.

Tjejer eller killar ja tycker ser bra ut ska vi inte ens prata om, grupp likaså, det vill ja inte ens prata, om,  men iallafall som tur är, har jag utvecklad ett dataspel beroende istället för att få enorma ensamhetskänslor  och som många andra hamnar i fel kretsar så dataspelar ja som sagt, därför blir ja väldigt aggressiv utan datorn, speciellt i skolan, i skolan mår ja inge bra asså, ett spöke, 

Finns det nå sett att jobba på detta? 


Senast ändrad 28 Apr 2014, 08:58 av André Vifot Haas

Spana också in:

Jepp, och du kommer inte gilla det. Du måste tackla din rädsla och göra just det du är rädd för. När du sen gjort det så gör du det igen. Och igen. Och igen. Och igen och igen och igen tills det känns naturligt för dig att prata med vemsomhelst om i stort sett vad som helst.

Du är inte ensam, vi alla når en punkt då vi måste lära oss äta vår egen skit och tycka om den (metaforiskt talat förstås).