Forumet - Jobba som telefonhora, yay or nay?

Jobba som telefonhora, yay or nay?

4461 0 113
Kära UM, jag har ett problem.

Jag har fått ett jobberbjudande om att jobba som telefonvärdinna/telefonhora. Det går kortfattat ut på att låtsas att jag är Amanda 16 år med blont hår och fast C-kupa, och ha telefonsex med folk som ringer.

Lönen är bra och jag har inga problem med att jobba som telefonhora. Jag ser det som rent skådespeleri och tycker att det kan bli både roligt och utvecklande.

Problemet ligger hos min sambo. Han mår inte alls bra över det här jobbet. Jag försöker säga till honom att det bara är skådespeleri, att jag absolut inte får ut något av det, att jag gör det för pengarna osv. Han däremot ser det som en lightversion av prostitution och säger att han aldrig skulle kunna se sig själv i spegeln om han själv hade det jobbet.

Jag vet inte vad jag ska göra. Efter en lång period av rent mörker har jag (!) äntligen lyckats skaffa mig ett jobb som jag kan sköta hemifrån. Jag kan inte ha ett jobb ute i verkligheten just nu och därför är ett sånt här jobb perfekt. Jag blev så glad när jag fick jobbet, dansade omkring och kände att allt faktiskt kunde ordna sig till slut.

Jag behöver råd, jag behöver hjälp.

Spana också in:

Avatar:

Kan inte fatta vad problemet är. Blir din pojkvän avundsjuk om du spenderar tid med killkompisar eller ex-pojkvänner?


Jag försöker verkligen förstå vad problemet är, men det är svårt för mig. Omvänt så hade jag inte haft några som helst problem med det.

Han blir inte svartsjuk om jag hänger med andra killar. Viktigt att poängtera är att han ser sex som något ytterst exklusivt. Sex är något man gör med den man älskar. Jag försöker säga att mitt jobb inte skulle ha något med VÅRT sexliv att göra ... men vi verkar befinna oss på helt olika våglängder.
uppenbar:

Jag tycker inte om allt han gör, men jag skulle aldrig vilja stå i vägen för någonting han vill göra.


Ett förhållande handlar om att ge och ta. Och sen handlar det lite om vad det är för grej också. Hade varit en annan sak om du ville hoppa bungyjump eller något.

Annars kan man se det så här, hade du tyckt om ifall han var med i en porrfilm t.ex? Eller om han sov hos en tjej du inte kände och du inte var med?
uppenbar:

han ser sex som något ytterst exklusivt. Sex är något man gör med den man älskar.


Ok.

Jag ser sex som ett sätt att "blow off steam", ingenting som man bara borde göra för man "älskar någon". Liksom anledningen till att folk har sex på fester och sånt är ju bara för att det är massa spänning i luften och att ha sex eh.. relieves some of that tension.

Människor och delfiner (tror jag det var) är de ända däggdjuren som har sex för njutning och inte endast för att föröka sig. Jag kan inte förstå folk som endast vill ha sex med folk dom älskar.

Fast har han en sån begränsad syn på sex så är det ju ett stort problem för din karriär. :p
uppenbar:

Det går kortfattat ut på att låtsas att jag är Amanda 16 år med blont hår och fast C-kupa, och ha telefonsex med folk som ringer.


Var medveten om att detta inte är tillåtet; det är inte olagligt, men alla större teleoperatörer i Sverige har skrivit under på att inte stödja sånt här. Därmed inte sagt att de precis har någon större koll...

uppenbar:

Han däremot ser det som en lightversion av prostitution


Kan inte säga att jag inte håller med honom delvis där. Dock ska det ju nämnas att jag finner det upp till var och en om denne vill prostituera sig - det finns ingen värdering i det som så.
Men jag kan absolut förstå att han tycker att det är jobbigt att du ska sitta och prata intimiteter med andra. Även den typen av "sexuell" aktivitet kan kännas som något man vill hålla med sin partner... Och även om inte du får ut något av det (annat än cash) så får ju dina kunder det.

uppenbar:

Jag behöver råd, jag behöver hjälp.


Ingen lätt situation. Tala med gripen och hör om det är okej att du testar ett par gånger? Dels så får du själv känna av hur det är och kan avgöra om du verkligen vill ha jobbet, och dels får du på ett kortsiktigt plan åtminstone in lite kulor (ordvits höhö).