Forumet - Jobbar hårdast men

Jobbar hårdast men

1192 0 6
Hej! 
Jag går just nu på fotbollgymnasie första året, och fotbollen betyder sjukt mycket för mig. Jag vill kunna förverkliga mina drömmar genom att träna hård, prestera och visa vad jag kan. Blir bättre!
Men sedan så har jag de som i min fotbollsklass som jag inte förstår hur de kom in, liksom de gör inte ett skit? Jag tycker att det är mycket roligare att träna med killarna eftersom de lägger mycket mer energi på fotboll än vad många tjejerna gör. Jag som tjej tycker det är frukstansvärt tråkig när tjejerna inte ta i. Ärligt talat, jag har fått beröm av tränarna och lärarna för att jag alltid jobba hård både med plugget och med fotbollen. Men även fast jag jobbar hårdast och vill mer än de flesta så ignorera många mig. Varför? 
Jag vill inte försöka passa in för deras skull. För jag vill ju bara vara jag. Men många gånger känns det bara som om jag måste t ex prata som andra, klä mig som de. Som de som inte gör ett skit på planen, men som alla vill vara med! Vad ska jag göra ? Jag ger så mycket, riskera allt på planen, respektera folk, prata och hjälpsam men det känns typ som om folk väljer vilka de ska umgås med? 
Förstår ni?

Spana också in: