Forumet - jobbet, osocial

jobbet, osocial

972 0 30
Tjena allihopa!

Jag har jobbat på ett nytt jobb i 1 vecka nu och jag känner mig lite utanför. Jag är vanligen en trevlig kille som oftast pratar och drar roliga skämt på fritiden med mina kompisar. Men jag har inte alls pratat mycket på mitt nya jobb och dom flesta har jobbat nån dag mer än mig och många är sociala. Jag känner att dom andra ser mig som osocial person fast jag inte är det, känns så himla jobbigt...skulle vara kul om man kunde spola tillbaka tiden och bara vara sig själv direkt. Nu känns det som det skulle vara konstigt om jag helt plötsligt börjar dra skämt och prata mycket, så jag vet inte riktigt vad man ska göra. Hoppas det finns hjälsamma människor där ute som har bra tips vad man kan göra.

Ha en bra dag alla![smile]

Spana också in:

för att förenkla tråden lite så kan man säga ungefär såhär : på fritiden känner man att man är sig själv och är social och trevlig, men på jobbet känner man sig osocial och utanför, kanske för att man inte tagit täten i början och varit social som man oftas brukar vara.

ha en fortsatt bra dag och hoppas att alla hjärtans dag var trevlig! [smile][love]
robinw:

Nu känns det som det skulle vara konstigt om jag helt plötsligt börjar dra skämt och prata mycket,


Det är väll inte konstigare än det är konstigt för dig själv att du plötsligt går till megasocial. Det är väll bara så du funkar. Blyg med nya människor men det går över snabbt. Prata och tänk inte så mycket.

isola:

Alla snackade om ngn Anna Göransson som var med barn och bla bla


AHHAAHHA
robinw:

Hoppas det finns hjälsamma människor där ute som har bra tips vad man kan göra.


Du kanske bara måste känna av dem först, liksom, pejla in hur de är som människor. Så brukar jag göra.
Men, börja prata med dem bara. De verkar ju vara sociala människor så =)

Lycka till!
hmm...du behöver ju inte bli sådär jättesocial direkt...ta ett steg i taget....börja snacka mer..sen börjar du dra mer skämt och sånt..var dig själv helt enkelt[smile] det är inte försent ju det e bara att visa vilken rolig/social kille du är så kommer dom glömma hur tråkig och osocial du var förut[love][cute]