Forumet - Jobbhjälp!

Jobbhjälp!

347 0 11
Hey

Jag är 19 år, gick nyligen ut gymnasiet där jag pluggade Restaurang, fick dock inget slutbetyg pga massa frånvaro i slutet.

Jag är nu arbetslös och inser att man kanske skulle tänkt till lite när man valde gymnasie, för restaurang är inte min grej.

Min fråga till er är, vad finns det för arbeten som inte ställer några speciella krav för att man ska få anställning, yrkesutbildningar som är ganska korta och som man kan få ett bra fast jobb när man är klar, i det stora hela . Vad kan jag göra?

Lite lost just nu så vänder mig till er, tack på förhand!

Spana också in:

Birger:

Gick du ett program i tre år och inser efteråt att det inte var din grej? Och ett yrkesprogram dessutom..


Ja det är rätt stor skillnad, i skolan fick vi driva ett världshus tillsammans med klasskompisar, det var kul. Sen kommer man ut i arbetslivet och möter enbart stressade otrevliga juggar etc, med dessutom pissbetalning.
Själv sitter man i samma båt lite grann, fast ändå inte.. Jag hoppade av efter första året.. Kan inte påstå att jag har varit speciellt aktiv i mitt arbetssökande..

Utan att det känns jävligt ologiskt att få tag på arbete.. Till och med en stor del av folket med treårig gymnasieutbildning kommer ut och har det tufft att få tag på arbete.. WTF liksom!


Sluta tillverka ungar era jävlar! Förhoppningsvis går allt fler i pension snart!
Pickaboo:

Och vidareutbildning [wink]


Inte fan behövs det högskoleutbildning för att få jobba i köket på Mc Donalds.. Brist på arbeten är det. För många människor i landet..

Antingen måste vi minska invandringen, minska produktionen av ungar.. Slänga ut gamla gubbar och kärringar som arbetar fast att de har passerat 65 år..

Eller så måste fler ta initiativ till att starta egna företag.. Landet kommer bli som ett jävla USA.. [sad]