Forumet - Jobbig biverkning av Absolut Torr.

Jobbig biverkning av Absolut Torr.

4030 0 8
Hej!

Jag använde absolut torr förra veckan. Tror jag överdoserade lite grann. Fick först en kraftig rodnad, blev lite känslig. Därefter övergick rodnaden till en brunaktig nyans som har suttit i i 4 dagar. Jag undrar om någon annan har drabbats av detta, om det är övergående alternativt vad jag kan göra för att få bort det samt om det är nödvändigt att uppsöka läkare.

Tacksam för seriösa svar.

Spana också in:

Jag använder Absolut torr, och den enda nackdelen jag har hört om är att det svider, vilket jag dock aldrig varit med om att den gjort.. Antingen är din hud alldeles för känslig, den är ju faktiskt ganska stark! Eller så kanske du är allergisk mot något i den... Det bruna kanske uppstått pga friktion eller något? [shake]
Sacru:

Därefter övergick rodnaden till en brunaktig nyans som har suttit i i 4 dagar.


är du torr också? i huden alltså?

använd försiktigt en scrubkräm, och smörj in med ngn hudkräm eller så efter. Och sluta med absolut torr. Har du extrem svettning, ring hudmotagningen så kan du prata med dem om alternativa behandlignar. Tex botox, du får ett par injektioner under huden, sen svettas du knappt alls på 6 månader. Inget svidande, ingen torr hud, inga missfärgningar.