Forumet - Jobbig dude [mad]

Jobbig dude [mad]

922 0 25
Okej, det är såhär att det tydligen är 1 kille som gillar mig svinmycket, och det börjar bli obehagligt. Har träffat honom en gång på fyllan när jag var skitpackad, han var också det.

Dagen efter vi träffats addade han mig på facebook, hur han hittat mig är en fråga eftersom vi ej har gemensamma vänner och jag heter ett jättevanligt namn.

I början var det inte så jobbigt men nu vet han helt plötsligt saker om mig som jag inte sagt till honom. Sen säger han för övrigt saker jag ej tar som komplimanger även om de kanske är menade som det.

Han fattar inte att jag inte vill ha med honom att göra och han är allmänt trög. Jag är ej en person som gillar att blockera/radera på fb som diss utan vill att han ska fatta det själv. Men hur fan ska jag få honom att fatta?

Exempel på en konversation mellan oss:
Han: Det känns som vi inte kommer ses igen?
Jag: Nej tyvärr
Han: Vi får helt enkelt bestämma ett datum att ses på!

[cry][cry]

Vad ska jag göra? Blir knäpp.

Spana också in:

Om du inte vill säga det direkt, säg det indirekt. Typ, "helvete vad jag hatar människor, människor får mig att vilja döda. Speciellt såna som addar människor på facebook som dom inte ens känner. Wtf lixom, vem gör något sånt. Men samtidigt vill man ju inte säga det direkt till dom........ man vill ju gärna att dom ska fatta det själv [ops][ops]...osv"

Så skulle jag göra
stereo total:

Och han slutar i alla fall inte?


Nepp.

Futuresailor:

Exempel på en konversation mellan oss:
Han: Det känns som vi inte kommer ses igen?
Jag: Nej tyvärr
Han: Vi får helt enkelt bestämma ett datum att ses på!


Tror jag blockar honom även om det svider i mitt samvete av att göra det, det är ju för mitt eget bästa.