Forumet - Jobbig fråga

Jobbig fråga

1340 1 11
Tjo. 

Jag har en kompis som är trans som jag står ganska nära. Men jag har under rätt så lång tid varit mer eller mindre kär i honom. Men av någon anledning tror jag, efter att han sa att han var kille, att han inte blir kär i någon, alternativt bara blir kär i tjejer. jag förstår inte riktigt själv varför. Typ att alla transpersoner är hetero? vilket ju vore lite absurt, men känslan säger det. 
Hursom. Han gillar att kramas, med alla sina vänner, men har aldrig verkat intresserad av sex på något sätt. Jag är rätt säker på att han har inställningen att en kan vara ihop utan att ha sex, vilket ju kan gå. Men jag vill gärna ha just sex, och jag vet inte om han är kär i mig. 
Frågan är typ ifall det är värt att säga till en kompis som är väldigt viktig för en att jag är kär i den? Risken känns som att relationen efter det blir konstig och resulterar att vi inte hänger med varandra. Vilket jag inte är säker på att jag vågar riskera. Men om han har samma känsla vore det himlen. EEeeeh hjälp alla smarta känslosamma störda människor. 


Spana också in: