Forumet - jobbig kompis

jobbig kompis

337 0 29
Det började väl typ för ett år sen. Jag hade gjort slut med min kille för han var en obotlig player som Pratade rätt mkt med henne om honom. två dagar är dom tillsammans. Nån vecka senare "han kallar mig skabb o massa, han dumpa mig" ojdå. stackars liten.

så håller hon på. Raggar på alla hon ser, ligger med dom typ direkt, blir dumpad. Blir tillsammans med dem igen, blir dumpad. och igen. och igen. Tror hon är uppe i minst 15-20 killar nu, sedan det där första jag sa. Internetkilalr hon träffar en gång, sexar, blir dumpad av.

Varje gång whinar hon hos mig. vad ska jag säga? "öh, testa inte bete dig så slampigt?" "jag skulle inte knullat han första gången jag träffade han...?" "BLEV DU TILLSAMMANS MED HONOM IGEN?!?! du minns inte hur det var de andra gångerna?"

Jag antar att hon vill ha uppmärksamhet. Det är jobbigt för mig att ge henne all uppmärksamhet då vi har så olika syn på förhållanden och hur man hanterar sina relationer och sexualitet.

Hur får jag henne att inse att det inte fungerar att bete sig som hon gör om man inte vill bli kallad hora och skabb? Eller iallafall att JAG inte vill lyssna på hennes kärleksproblem? ♥
OF 5:

säg som det är


Har sagt
****, jag tror jag vet varför de kallar dig skabb och slampa. Du byter kille oftare än jag byter sängkläder. killarna du har är riktigt skabbiga dessutom. Varför blir du tillsammans med dem FLERA GGR när du insåg redan första gången att de bara ville ha fitta? Jag orkar inte fortsätta försöka säga tröstande saker när du bara håller på såhär som en bekräftelsekåt slyna. Om och om och om igen.

Spana också in:

Roslagsvatten AB:

ja, hur länge var ni tsm? 1 månad


längre än hon var, sammanlagt.
Fan va du ska gona dig i den "relationen"
han VAR min kille, jag var liten då.

OF 5:

då är det bara att säga upp vänskapen


jag gör. om och om och om igen.
lyckas ändå träffa henne rätt ofta då vi är grannar.
Emmelipemmeli:

grejen var väl:
Jag har insett att hon tycker det är kul att slampa runt. Jag vill inte lyssna på hennes sexupplevelser. jag frå veta även fast jag sagt "****, jag vill inte höra. jag bryr mig inte om hur du fick aids i helgen"


okej, då får hon ge sig o dela med sig sånt till dig. :p. Hon kanske tycker att de e tryggt o dela med sig till dig, men mår hon dåligt av det, så måste hon ju inse att de räcker inte bara att prata av sig till dig, utan att hon måste ta tag i allt o försöka förbättra situationen!