Forumet - Jobbig situation

Jobbig situation

218 1 10
Om ni har läst mina förra fråga, så blev det att jag dumpade min nuvarande pga att mina känslor inte var detsamma som hans. Efter det så började jag umgås med exet då för att få koppla av från alla klasskamrater som gjorde mig till syndabock pga det (vi går i samma klass)

Men då blev det så att efter en bastu så hamnade vi i handduk i hans säng, och jaa ni kan ju fatta vad som hände..
Jag gillar honom, men är inte riktigt överens med mina känslor och tankar och känner mig som värsta slampan eftersom det inte ens gick två veckor. [blush]
Han säger jämt att han älskar mig, och är villig att vänta tills jag är redo för förhållande delen.

Då kommer problemet, som ni ser har jag grävt ner mig ganska djupt, med tanke på att en del av mina vänner inte tål killen jag ligger med, därav har ja inte sagt något till dom..

* Finns det någon oskriven regel om hur länge man egentligen ska vänta innan man blir tsm med någon annan?

* Har du blivit tsm med en kille som dina kompisar hatar? Hur gick det?
Littlebaby:

Om ni har läst mina förra fråga, så blev det att jag dumpade min nuvarande pga att mina känslor inte var detsamma som hans. Efter det så började jag umgås med exet då för att få koppla av från alla klasskamrater som gjorde mig till syndabock pga det (vi går i samma klass) då blev det så att efter en bastu så hamnade vi i handduk i hans säng, och jaa ni kan ju fatta vad som hände..Jag gillar honom, men är inte riktigt överens med mina känslor och tankar och känner mig som värsta slampan eftersom det inte ens gick två veckor. Han säger jämt att han älskar mig, och är villig att vänta tills jag är redo för förhållande delen.Då kommer problemet, som ni ser har jag grävt ner mig ganska djupt, med tanke på att en del av mina vänner inte tål killen jag ligger med, därav har ja inte sagt något till dom..* Finns det någon oskriven regel om hur länge man egentligen ska vänta innan man blir tsm med någon annan?* Har du blivit tsm med en som dina kompisar hatar? Hur gick det?


Tycker du om honom och han tycker om dig så borde ni bli tillsammans. Varför gillar inte dina vänner honom?

Spana också in: