Forumet - Jobbiga, störda drömmar.

Jobbiga, störda drömmar.

718 0 10
På senaste har jag haft väldigt störda drömmar, drömmar som man i vanliga fall inte har.

Först trodde jag att jag skulle få mindre drömmar över huvud taget med tiden, när jag blev vuxen. Men detta hände förståss inte...

Jag får istället väldigt störda drömmar som chokerar mig och ger mig väldig ångest. Dessa drömmar handlar oftast om min bror som avled 2004, men också om andra familjemedlemmar.

Dessa drömmar är oftast sexuella. I dessa drömmar hugger de sig själv med kniv, blottar sig, har sex med varandra, blir våldtagna eller förvandlas till hemska monster.

Detta är så otroligt svårt för mig att se och prata om. Det är så svårt att se sin döda bror på det viset, se sin mamma sådär. Är det något man kan göra för att stoppa detta? Som tex. när man tänker på något innan man somnar så ökar man chansen att drömma om det, fast reverse?

Ursäkta för stökig tråd. Det är svårt att organisera meningarna, men jag hoppas ni förstår vad jag menar.

Spana också in:

Jag brukar ha liknande drömmar lite då och då. Värsta är ju att det finns inte så mycket man kan göra för att kontrollera vad man drömmer. Fast för mig brukar det hjälpa att tänka och fokusera på något positivt och ha på tv:n och lyssna på rösterna när jag ska sova. Brukar hjälpa för mig iaf.