Forumet - Jobbiga White widow effekter

Jobbiga White widow effekter

2753 0 32
Hej! Idag rökte jag white widow med en polare. Vi rökte en joint som var packad med 1,8 g, nästan ren.
Jag oroar mig nu över effekterna.
Jag rökte halv 4 igår(klockan är efter 12)..

Först så var jag typ avslappnad i 5 minuter, jag såg klarare på något sätt men ändå inte.
Men sedan helt plötsligt så exploderade det i mina fötter, och en kittlande känsla(kittlades så det gjorde ont) gick igenom hela kroppen långsamt och sen small i huvudet så det kändes som att skallen skulle spricka.
Sedan upprepades den känslan om och om igen och varje gång det började i fötterna så kändes det som elektricitet som brände mig och jag kunde knappt stå upp.
Nu har det gått 10 timmar(?) och jag känner en svag känsla av kittlandet i fötterna och jag är kissignödig hela tiden(som jag occkså var kanske 20 min efter jag hade rökt den).. Behöver jag vara orolig? Jag har inte rökt detta innan och detta var mestadels för att bara prova.
Tacksam för svar

Spana också in:

Han_som_missa:

... Han klagar ju på effekten av ww. Den är starkare än vanlig cannabis, då bör man väl inte hela tiden säga att det är samma sak, det är väl därför han är orolig[confused]. Eftersom om man tror det är samma sak så bör den ju inte ha den effekt den haft.


WW må vara en stark strain men det är ändå korkat att hävda att det inte är cb för det. Det är som att säga att fullkornsbröd inte är bröd för att det är mer fullkorn i än vanligt bröd. Sluta vara dum.
Han_som_missa:

då bör man väl inte hela tiden säga att det är samma sak


det är samma sak, oavsett vad man väljer att kalla det för så kommer det från växten cannabis sativa, om det sedan är c. sativa sativa, eller c. sativa indica eller någon blandad form av dessa så kvittar det.
respons:

WW må vara en stark strain men det är ändå korkat att hävda att det inte är cb för det. Det är som att säga att fullkornsbröd inte är bröd för att det är mer fullkorn i än vanligt bröd. Sluta vara dum.


jag har ju inte hävdat att det inte är cannabis, sa att den inte var samma sak som REN cannabis. Du som antog att jag sa att det inte var det.[rolleyes]

Viljans Triumf:

blandad avelsform av dessa så kvittar det.


Han ville ha svar. Jag kommer med ett. Har inte påstått att det inte är cannabis. Ww är starkare, därför sa jag att man blir påverkad längre. Så om han tex ville veta varför han har varit påverkad så länge så kan ju det vara anledningen, då kan han väl få veta det
Breezern1:

Men jag tänkte att de skulle va lugnt för jag har rökt hasch innan och det sägs ju vara starkare(vilket det tydligt inte var).


Beror på vad för skithash du rökt tidigare, tips till nästa gång är att bara ta nåt bloss och vänta ca 10 min. är du inte nöjd så ta ett bloss till...

Mår du dåligt så brukar det hjälpa att äta något, helst sötsaker då blodsockerfall kan va anledningen eller ta nån benso för att bli dig själv igen.