Forumet - Jobbigt att prata om bisexualitet

Jobbigt att prata om bisexualitet

289 0 16
varför är det så jäkla jobbigt att snacka med sin kompisar om att man är bisexuell???? åhh jag klarar det inte och är rädd att dom ska tycka de är vidrigt och sen inte vilja vara med mig längre! (även fastjag inte skulle kunna tycka om någon av mina närmaste tjejkompisar)
det blir inte jobbigare än vad du själv gör det till, försök strunta i tankarna och bara gör det liksom. dina närmaste tjejkompisar kommer antagligen tycka om dig exakt lika mycket efteråt som innan, och utifall de nu inte gör det så tycker jag att de borde sluta vara så konservativa och skylla sig själva. [rolleyes]

Spana också in:

Anledningen är rädsla för att sticka ut från samhällets normer och det är trist att du ska behöva vara rädd för att dina kompisar ska lämna dig på grund av en sådan sak. Tänk så här: om dina kompisar inte kan vara med dig pga din sexuella läggning, vad fan är det för kompisar liksom?
om någon av dom mot förmodan skulle sluta tycka om dig för att du är bi så är den personen ändå ingen riktig kompis.

sen är det ju inte så att man måste berätta att man är bi. det är bara en av mina killkompisar som vet att jag är bi och att jag gillar en kille etc. känner heller inget behov av att berätta det för folk.
det är nog invididuellt tror jag..
Tycker ärligt talat att det är löjligt att berätta.. du kan ge hintar till dem. Mina förra vänner , just när jag började märka att jag var bi så verkade speciellt en av dem också märka det, så hon började reta mig ungefär genom att visa klipp på en naken tjej och skratta med en annan väninna till oss (som inte verkade märka det.) [tired]. Så sjukt irriterande. och så frågade hon också om jag inte var kär i nån kille, då jag svara nej så frågade hon om jag gillade tjejer [tard] hur kunde hon märka det?

Men iallafall, det var mina förra vänner , och nu så vet en vän till mig att jag är bi för när jag var full en gång så ropade jag ut att jag gillar både tjejer och killar. Ett jättebra sätt [bigsmile] då kan man ju bara skylla på att man var full , men nu råkade det ju vara sant i mitt fall också.
Så en gång för ett tag sen också så sa jag "det finns inga snygga killar här, den enda som är snygg är Carro" . Haha då förstog hon och frågade om jag var bi ang om det jag sa när jag var full. Ja sa jag och då blev hon typ jätteglad :D jag frågade om det gjorde henne något då sa hon "Nej herregud! jag har ju hånglat med massor av tjejer, eller typ en iallafall".
Haha så bra :)

Men hur gammal är du,? för om du är kanske 16 kan jag tänka mig att det är svårare.
bisexualitet är lika vanligt som heterosexualitet.. det är ju jobbaare att vara homosexuell. vilket jag är.. kan man säga. tycker killar är allmänt avtändande utom en person..

men försök berätta för dem om du kommer in på ämnet lixom. jag tror inte att dom komer freaka direkt. du kan ju förklara hur du känner för dom så dom inte tror att du går och blir kär i dem. [wink]
Jag berättar aldrig det för folk. Jag bara ÄR homo i deras närvaro. T.ex på en fest med mina kompisar utbrast jag "alltså fan vilken snygg tjej, att jag inte bad om numret innan hon gick!". Såna kommentarer och hintar ger jag ifrån mig då och då och jag tror de flesta vant sig vid det och en del vet nu att jag gillar tjejer. Var neutral, beté dig som om allt är som vanligt, för det är ju inte ovanligt att vara bi/gay. Om du inte gör en stor grej av det, smittar lugnet av sig på de andra och det blir lättare för dem att acceptera.