Forumet - Jobbigt när andra tittar på ens skärm?

Jobbigt när andra tittar på ens skärm?

1604 0 63
Jag känner mig obekväm och vill inte ens sitta vid datorn när någon nästan flåsar mig i nacken och tjuvkikar på vad jag gör.

För att få bort personer så tar jag upp tomma flikar eller söker på det tråkigaste jag kan komma på, för det hjälper inte alltid med en tillsägelse. Det är bättre att "skrämma" bort alla.

Vad gör ni åt saken? Reaktioner?

Spana också in:

OF 5:

skulle nog inte tycka det var så illa, finns ju troligtvis en bra anledning till att det sker.


Mh, beror nog på vart man befinner sig.

oatsreuvaue:

använder bara datorn när jag är själv o har en vägg bakom mig, eller ja oftast.


Brukar också göra så men det går inte alltid. Är sällan ensam när jag inte är hemma..

kachin:

älskar när man sitter på tåget t.ex och folk på sätet bakom ser. då är det bara att plocka fram den grövsta porrfilmen och börja njuta


Då får de skylla sig själva som är alldeles för nyfikna. [badgrin]
Hjärtlös:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Det är jobbigt ibland. Speciellt om jag håller på att skriva eller arbeta med något (specifikt illustrationer eller andra typer av grafiskt arbete).

Som de flesta av er vet så jobbar jag som webbutvecklare. Det finns en programmeringsteknik eller -paradigm som kallas pair programming. Det innebär bland annat att man alltid jobbar två och två med en dator. Basically så sitter en person och skriver kod medan den andra tittar på allt man skriver och ger kritik på varenda rad. Jag kan inte tänka mig något mer stressigt och obehagligt. Tänk er att sitta och räkna matte samtidigt som någon kikar på varenda tecken ni skriver, och dessutom påpekar så fort du gör något fel eller kunde göra något på ett bättre sätt. Hua.
Åtta:

Jag kan inte tänka mig något mer stressigt och obehagligt. Tänk er att sitta och räkna matte samtidigt som någon kikar på varenda tecken ni skriver, och dessutom påpekar så fort du gör något fel eller kunde göra något på ett bättre sätt. Hua.


Riktigt obehagligt. Det tar väl bara längre tid när någon kommenterar på allt du gör?

dazed:

Iaf när man är inne på den sida, om någon ens rör vid dörrhandtaget då ungdomar.se står i adressfältet reagerar jag likt en P13 som håller på att bli påkommen med att glo på My First Sex Teacher 4 på datorn.


Ja, usch verkligen.. Blir irriterad när personer sätter sig alldeles för nära och vill veta för mycket om sidan samtidigt som de ska tala om hur dålig den är.
manul:

Ändå är jag den som glor mest på andras skärmar.


Tycker du att det är intressant att se vad de sysslar med osv?

Åtta:

Ja, men man producerar troligtvis bättre kod när man väl är van. Det tvingar en att verkligen tänka igenom varenda grej man gör, och motivera varför man löser varje problem på det sätt man löser det.


Jo, i och för sig så kan det väl göra att man anstränger sig mer i vissa fall.