Forumet - Jobbigt problem..

Jobbigt problem..

198 0 25
Hejhej!
Jag är 14år gammal och går i åttan. Min klass är väldigt, väldigt dömande och om någon kommer med tex. en ful tröja så börjar alla prata bakom ryggen på en gång. Och i min klass går det även många killar som är populära över många skolor. Man har alltid krav på sig och måste se ut som alla andra för att inte bli mobbad.

Och nu är det så att jag pratar med en kille som går två klasser under mig, alltså i sexan. Jag tycker han är jätteschysst och söt och så. Jag har aldrig gillar yngre killar, men jag själv tycker inte alls att han är lika löjlig och omogna som sexor brukar vara. Han är skitsnäll och jag vet inte om jag gillar honom lite. Problemet är det att alla i min klass tycker helt annat.. Han är tex. bög bara för att han har färgat håret (Hur löjligt som helst!) och han har sk. rastakläder ibland och det tycker killarna i klassen är apfult. Dom själv har typ bara märkeskläder osv.

Och jag tror jag gillar killen i sexan en aning, det är bara det att alla i klassen retar mg för det.. Särskilt killarna! Jag tycker det är skitjobbigt. Jag säger att jag inte gillar honom, men då kommer det alltid in en av mina tjejkompisar och säger typ 'Johoo! Du sa ju det förut!' Jag vet inte vad jag ska göra.. Skulle jag bli tilsammans med honom så skulle jag bli mobbad som sjutton. Vad ska jag göra?

Tacksam för svar!

Spana också in:

ppinkgirll:

Jag är 14år gammal och går i åttan. Min klass är väldigt, väldigt dömande och om någon kommer med tex. en ful tröja så börjar alla prata bakom ryggen på en gång.


Dina "kompisar" är 14.

ppinkgirll:

tex. bög bara för att han har färgat håret (Hur löjligt som helst!)


Ja, det är löjligt. Även om de vore 20 år äldre är det fortfarande löjligt.

ppinkgirll:

Skulle jag bli tilsammans med honom så skulle jag bli mobbad som sjutton. Vad ska jag göra?


Fuck that shit, påminn dina "kompisar" om hur omogna och ytliga dem är. Hitta sen de få som faktiskt är mogna vid den åldern, t.ex. min klass i grundskolan var ganska liknande och jag var ganska utfryst där för jag tyckte inte det var kul att dricka sig full på stulen sprit och dansa till poplåtar på föräldrafria fester.
Sen hittade jag min crew i typ 7:an och efter. Folk börjar mogna då, men det är inte garanterat. Men när du kommer upp i typ 20-års åldern så verkar folk vara antingen coola eller idioter for life [rolleyes]
Also, rasta, cool mon, good luck bredren [cool]

Shoutout till Mawns och Eriku [party]
enkaka:

Vadå har fel? [confused]


Fel:

ppinkgirll:

Min klass är väldigt, väldigt dömande och om någon kommer med tex. en ful tröja så börjar alla prata bakom ryggen på en gång.


ppinkgirll:

Man har alltid krav på sig och måste se ut som alla andra för att inte bli mobbad.


ppinkgirll:

Han är tex. bög bara för att han har färgat håret


ppinkgirll:

Och jag tror jag gillar killen i sexan en aning, det är bara det att alla i klassen retar mg för det..


ppinkgirll:

Skulle jag bli tilsammans med honom så skulle jag bli mobbad som sjutton.