Forumet - JOBBINTERVJUER

JOBBINTERVJUER

1698 0 1
Nästa tisdag ska jag på jobbintervju hos Gröna Lund och är verkligen PISSnervös då jag precis fick ett ångestfyllt förberedelsemejl (stod t.ex. att allt skulle ta 2,5 TIMME?? wHAT)

Är de någon som varit på en gruppaudition/gruppintervju till Grönan eller en gruppintervju overall som kan förbereda mig lite och ge mig tips???? skulle vara jätteskönt <3333

(och, är det en dålig eller bra idé att jag förbereder mig innan genom att dricka SKITmycket kaffe?? tänker att jag kanske får en sjuk energyboozt och blir social och laddad??)

Spana också in:

Har själv varit i lägen där jag haft gruppintervjuer samt individuell, på svenska och engelska. Jag jobbar ju inom flyget, så försök förbereda dig, se till att du har allt du kan tänka dig behöva ha med dig i en plast/papperspärm. (Cv, arbetsintyg, betyg m.m) 

Sen visst ta en kaffe gå upp i tid så du PR fräsch men ta inte förmycket energi innan då det kan göra dig ännu mer nervös.

Håll dig cool och lugn, på gröna Lund satsar dem på många yngre så dem vet hur nerverna kan vara. 

Så försök vara delaktig samtidigt som du lyssnar bra på dem andra. Samarbetet är viktigt. Sen om det finns lägen försök sticka ut med någon lite personlig ide som kommer ifrån dig, men beror på vad ni gör såklart.

Lycka till :)