Forumet - Jodel...

Jodel...

1135 0 15
Har ni testat det? 

Görkul ju, är helt fast i skiten. 

Det är en mobilapp som låter en posta trådar synliga inför användare på en 7km radie från ens position. 100% anonymt på så vis att det ej visas något nick lr personlig information om en. 

Skrev random poesi igår som har fått 67 likes och som har hamnat på topplistan i regionen, så är lite stolt. Rodnar

Det bästa av allt är att det ej flockas 14-åringar där, utan att de flesta verkar vara 20+, en får väl visserligen ta det sistnämnda med en nypa salt. Ungar vill ju som bekant framstå som vuxna. :( 

Hur är era erfarenheter? Har ni träffat vänner via där etc? 

Spana också in:

Hade det på mobilen ett tag. Men här var det mest folk som ville ses och dricka alkohol osv. Det var typ i juni eller så när alla var glada och ev. kåta pga sommar. Tog bort den.

Det var också massa som skrev grejer om min arbetsplats (många ungdomar jobbar där) så vi fick ett mail från högsta chefen om att "åtgärder vidtas" om inte jodel slutar användas under arbetstid (vissa saker som skrevs var sådana som bara dom som var på jobbet just då kunde veta om och skriva om).. Mycket glad

Var även en del skvaller som skrevs om dom som jobbar där, typ att den och den har haft sex eller strulat på fyllan osv. Så det förstår jag att chefen blev arg för.