Forumet - johanna-louise min älskade syster dö inte !

johanna-louise min älskade syster dö inte !

434 0 28
min syster har cancer .. jag har länge såklart mått vääldigt dåligt över det för vi är tvillingsystrar och väldigt tajta.
Hela jag kommer dö inombords om hon dör.
Jag vet inte om jag klarar av det här, jag vill stå upp och va stark för min syster som behöver mej nu.. men , jag vet inte om jag är till så mycket hjälp. [cry] Jag älskar henne mest i hela världen.[love] Jag vill bara att hon ska stanna hos mej, sen spelar resten igen roll .. om hon lämnar mej, så kommer jag följa efter henne.

Johanna-Louise du finns i hela mitt hjärta och kommer alltid att göra de! [love]

Spana också in:

Usch [sad]... Har också en syster jag står väldigtväldigt nära (inte tvillingsyster dock) och skulle känna precis samma sak om jag var i dina skor. Men försök vara där för henne ändå, det uppskattas mer än du tror! Ta en dag i taget, det som händer händer, men tänk och oroa dig inte över saker förrän du måste, lev i nuet.
kimanorlunda1:

jag vill stå upp och va stark för min syster som behöver mej nu.. men , jag vet inte om jag är till så mycket hjälp.


Var inte för hård mot dig själv. Du riskerar att förlora din tvillingsyster, vilket jag personligen ser som det värsta som nånsin skulle kunna hända (är också tvilling). Det är läkarnas jobb att hjälpa henne, ditt jobb är bara att finnas. Så tror jag du skulle tänka om det var ombytta roller också, eller hur? D

Jag kan relatera väldigt mycket till det du skriver, för jag var väldigt nära att förlora min tvilling en gång (dock inte i cancer). Rädslan när man sitter där och bara ber att hon ska klara sig, den är vidrig, och jag kan fortfarande bryta ihop när jag tänker på hur det kunde gått.


Jag hoppas verkligen att din syster klarar detta, och att du gör det också. Kram!