Forumet - Jorden är universums centrum (Geocentrism) - Vetenskapligt bevisat nu !!!

Jorden är universums centrum (Geocentrism) - Vetenskapligt bevisat nu !!!

10024 1 104

.
JORDEN ÄR UNIVERSUMS CENTRUM - VETENSKAPLIGT BEVISAT NU !!!

VAD SÄGER NI NU, ATEISTER ?Kära vänner, visste ni att Planck-teleskopet nu bevisat att jorden är universums centrum, att religionerna hade rätt kring den Heliga Geocentrismen:

http://www.youtube.com/watch?v=p8cBvMCucTg


Intressant, eller hur ?  Tumme upp


Astrofysikern Lawrence Krauss, som annars är ateist, har faktiskt tvingats medge att Planck-teleskopet pekar på Moder Jord som universums centrum:

http://www.edge.org/conversation/the-energy-of-empty-space-that-isn-39t-zero

"But when you look at CMB map, you also see that the structure that is observed, is in fact, in a weird way, correlated with the plane of the earth around the sun. Is this Copernicus coming back to haunt us? That's crazy. We're looking out at the whole universe. There's no way there should be a correlation of structure with our motion of the earth around the sun — the plane of the earth around the sun — the ecliptic. That would say we are truly the center of the universe."


Efter att jag på Flashback bevisat den Heliga Geocentrismen, med 108 vetenskapliga argument, att jorden faktiskt är universums centrum:

https://www.flashback.org/p39915145#p39915145


Så har sen de geocentrism-fientliga modsen av ren ilska och frustration regelvidrigt kastat ut mig från forumet. Att de gjort det totalt regelvidrigt, får ni alla bevis för här:

http://snilleblixten.net/2013/11/21/flashback-har-stangt-av-mig-flashback-bekampar-yttrandefriheten/Det pågår en riktigt häftig debatt kring detta som jag (Gudasänd) startat, som ni är hjärtligt välkomna att delta i här:

http://www.familjeliv.se/Forum-26-175/m71752896.html

Närmare 50 000 visningar och 3 000 svar på bara ett par månader...

TILL DISKUSSION:


Ateister, vad säger ni nu ?  

Är det inte dags att erkänna att det inte kan ha varit någon annan än allas vår Allsmäktige Skapare som skapade universum och jorden, med tanke på att jorden knappast av en slump kan ha placerats i centrum av universum ?


Att jorden är centrum av universum motbevisar ju Big Bang-teorin, som för övrigt även motbevisas av att ingen kan ge riktningen mot det förmenta Big Bang-centrum - givetvis för att det i själva verket är Moder Jord som är centrum, vilket all världens heliga skrifter och religioner alltid hävdat !

Dags att kasta in handduken nu ?Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst - Herren vare med er!

Allt Gudomligt Gott!

https://twitter.com/Snilleblixten

Hare Krishna!  Hjärta

.

Spana också in:


Tjohej: Men lägg av. Så enormt som universum är, betvivlar jag på att det ens har ett centrum. Precis som att det är väldigt osannolikt att Jorden skulle vara enda planeten i rymden med liv.

1. Utan centrum, ingen gravitation!

2. Även för de Big Bang-troende så måste det finnas ett centrum, nämligen där den fiktiva smällen skedde!

3. Den materiella världen är relativ och kan därför vare sig vara evig eller oändlig, varför det måste finnas ett centrum! Det är bara i den absoluta andliga världen som evigheten och oändligheten finns!

4. Oändlighet kan inte uppstå från något som är ändligt, och vårt ändliga universum, må vara enormt stort, måste alltså ha ett centrum!

5. Planck-teleskopet bevisar ju nu att det är vår stationära Moder Jord som de facto ÄR centrum i universum, precis vad all världens heliga skrifter och religioner alltid hävdat!

Okej?   Tumme upp