Forumet - Judehatet i Malmö.

Judehatet i Malmö.

4681 0 42
Inte välkomna utav vem? Betror att cirka 1% max utav hela staden är emot dessa religiösa följare så pass mycket att dom inte är välkomna..
   Själv så tycker jag att det är synda att vissa inte gillar vissa olikheter, hoppas att alla får ha det bra så mycket som möjligt dock.

Spana också in:

Oerhört begåvat att tro sig hjälpa Palestina genom att trakassera judar i Malmö. Något måste ju göras åt saken, men det är beklagligt om sånt här efterblivet beteende ska leda till att all form av kritik mot Israel förknippas med antisemitism (som i USA). Blir nog rätt svårt att verkligen få bukt med problemet utan att inskränka yttrandefriheten något enormt.
Ingen nyhet att antisemitismen är utbredd bland muslimer och mycket värre än vad islamofobin är i Sverige. Det skrämmande är dock att media tycks blunda för det (tills nu?), att politiker blundar för problemen, att vänstern bortförklarar kritiken med att stämpla ut människor som islamofober och samtidigt håller manifestationer för islam. Alltsammans blir ju väldigt unket med tanke på hur utsatta judar samtidigt är och inte minst på grund av vår historia.

dazed:
Det finns det ju ingen historisk empiri för hahahaha
Muhammad jagade bort 2 judiska stammar och avrättade den tredje stammen och tog deras kvinnor som slavar.

Judar har attackerats flera gånger i Palestina, Nordafrika och  Al-ʾAndalūs av muslimer.

Det är alltså inte bara rasister och kristna som attackerat judar genom historian.

Bevisa för mig att det är kristna och höger-folk som i nutid förföljer judar i Europa.  Låter skevt att tro att kristna från Malmö jagar judar. Med tanke på hur det ser ut idag mellan Palestina-Israel så är det med 99 % säkerhet muslimer som attackerar judarna.

Nazisterna har sitt fokus på muslimer förtillfället, tror inte det är dom som attackerar judarna.