Forumet - Judiska hot mot Nationell Idag och nationell media i Sverige

Judiska hot mot Nationell Idag och nationell media i Sverige

506 0 9
:

MEDIA Jewish Defence League tycker inte om yttrandefrihet. Den judiska gruppen består av personer som kraftigt vill begränsa rätten till det fria ordet i Sverige och i övriga världen. För ett par dagar sedan skickades ett mail ut till bland annat Nationell Idag, nättidningen nationell.nu och islamisten Mohamed Omar där följande gick att läsa:

"Vi ber er ‘ödmjukast’ att genast lägga ner era planerade verksamheter och aktioner 2010-2011. Vi (JDL) tolererar inga antisemitiska manifestationer, vare sig det gäller nationalsocialister, autonoma nationalister, islamister eller vänsterextremister, och kommer konfrontera nämnda grupperingar under vår lagstadga rätt till ‘självförsvar’ där det behövs.”

Nationell Idag fick dessutom ett "PS" i mailet, där den judiska gruppen uppmanar tidningen att lägga ned sitt "onlinemagasin", men glömmer att nämna papperstidningen. Således anser bedömare att personerna bakom de utskickade breven inte har så god koll som de vill ge sken av.


http://www.nationelli​dag.se/visa/default.asp?notisID=7707

Det blir bara mer och mer tydligt att dessa judiska sionister ställer sin egen judiska grupp i centrum i Sverige över svenskarna! Sionisterna har efter eget bevåg förbjudit kritiska analyser av förintelsen som dem använder för att kollektivt skuldbelägga vita européer; och inget tal om att det dog över 23 miljoner ryssar bara under andra världskriget och 1/3 av Rysslands befolkning mördades av Bolsjevikerna som var judar, däribland Trotsky, Marx och Lenin. Stalin var en frimurare som finansierades av judar.
"Nicolaz Sarkozy – inget annat än en judisk rasist"
​http://www.nationell.nu/2010/08/12/nicolaz-sarkozy-inget-annat-an-en-judisk-rasist/

Hur förhåller ni er till detta? Reflektioner och kommentarer?

Spana också in:

Arazoid:

Stalin var en frimurare som finansierades av judar.


Skulle det vara något negativt, menar du? Förutom att det är bullshit, men i vilket fall som helst - awesome, om det vore sant. [cool]

Förövrigt så finns det nog ingen organisation som tagit emot så mycket skit och konspirationsteorier så som Frimurarordern.