Forumet - Judiska sionister ligger bakom mångkulturen och den vita rasens förintelse.

Judiska sionister ligger bakom mångkulturen och den vita rasens förintelse.

1804 0 72
Efter andra världskriget försökte Hitler utrota världens ondska (judarna) men misslyckades. Judarna fick då en bit land i mellanöstern (Israel) av västvärlden för att dem hade haft det svårt under andra världskriget. Det är som att Somalier får en bit av Sverige bara sådär.
När judarna fick Israel så fick dom hela arabvärlden mot sig.

Juden blev arabens nummer ett fiende och vise versa. Eftersom judarna inte kan kriga mot 1 miljard araber så är dem tvungna att blanda in västvärlden, vad gör juden då ? . Juden vet att en arab spränger sig i luften när man förtrycker honom systematiskt . Då kunde man bara höra om muslimsk terrordåd i israel ,aldrig hade man hört talas om muslimer som spränger sig i Europa. Juden vill som sagt blanda in USA i MÖ så att terrordåden sprider sig ända till USA/Europa . Juden äger redan USA men utan folkets stöd så kan man inte göra mycket.Juden fixar då det största terrordådet i historien 11 september i New York.
Juden får som han vill och hela det amerikanska folket stöder kriget mot terrorism. USA går in i Afghanistan och sedan in i Irak. Nu är inte bara juden Talibanens fiende men även USA.
När USA går in i ett krig så kommer Europa automatiskt med och det vet den onda juden om. Araberna ser hela västvärlden som fiende.

Miljoner MÖ-folk flyr undan krig och förtryck och kommer till Europa, precis så som juden vill. Nu har judens ondskefulla plan nästan förverkligats. Terrordådet i Usa, Västs invasion av MÖ och arabernas flykt till Europa.
Talibanen i MÖ ser inte bara amerikanska soldater men även svenska,franska,tyska,danska därför förklarar talibanerna heligt krig mot alla i väst som har trupper i MÖ.
Vad händer då ?? Självmordsbombare slår till i Madrid. Självmordsbombare slår till i London och muslimska terrorattentat börja komma till Europa och inte bara i Israel hos judarna. Det skapas hat mot muslimer precis det judarna önskat.. Judens plan är nästan fulländad .. BOM säger det i Skandinavien Stockholm och judarna vinner.. 10-0 till den ondskefulla juden.En sak som man borde tänka på är att i Europa har vi inga raskrav för invandrare som vill komma in. I Israel så måste man vara jude eller till störe del jude för att ens få komma in. Israel = Rasistiskt. Judarna anser sig som det "utvalda folket", eller "guds folk" och anser sig vara överlägsna alla andra raser och har som mål att förinta den vita rasen som är det primära hotet mot judarnas överlevnad. Allt detta står i Judendomen.

Självklart har inte alla judar samma inställning, jag talar bara om de sionistiska judarna.

Spana också in:

Kakaoxo:

nej


Formulerade mig fel där, menade att man är tvungen att vara jude eller till större del jude för att få bosätta sig där. Man får vara blåneger eller arier om man bara turistar där.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Knarko:

Eh... ska man skratta eller gråta?


Jag skulle iaf skratta åt denna text för två år sedan när jag inte hade läst på. Jag hoppas för den vita rasens framtid att ni också läser på och inte litar på den judestyrda median.
qexn:

Jag skulle iaf skratta åt denna text för två år sedan när jag inte hade läst på. Jag hoppas för den vita rasens framtid att ni också läser på och inte litar på den judestyrda median.


Bra att du litar på det du har läst ifrån då ;D
källkritik?
sunt förnuft?
hjärnceller?
Knarko:

Bra att du litar på det du har läst ifrån då ;D
källkritik?
sunt förnuft?
hjärnceller?


Jag verkar då ha mer hjärnceller än dig iallafall, varför kommer du inte med motargument istället för glåpord?

Kakaoxo:

nej många muslimer och kristna bor där.


Dessa människor bodde där innan raskraven trädde fram. Inte ens juden kan mörklägga utvisningen av hundratusentals människor, så dem får bo kvar där.
Eftersom jag är nyregistrerad så kan jag tyvärr inte posta mer än fem inlägg per timme.


Ingemarsdotter:

TS är väl medveten om att Hitler var åtminstone 50% jude?


Det där är ren sionistpropaganda för att göra Hitler till åtlöje. Det har inte kommit fram några bevis för att Hitler ens skulle vara 5% jude.


Kakaoxo:

jaså? när trädde raskraven fram?


Den sjätte juni 1983. http://www.jewwatch.com/jew-genocide-palestinian-israeli-race.html


Knarko:

sikket glåpord. det var en fråga ;)


När någon frågar en hur mycket hjärnceller man har så tar, iallafall jag, det på ett negativt sätt, det är därför jag ser det som ett glåpord.