Forumet - Julian Assange tvingas åka till Sverige

Julian Assange tvingas åka till Sverige

4697 0 66

Spana också in:

fet keffing:

Problemet är ju att det misstänks vara fabricerade anklagelser.


dzjugasjvili:

fast det är ju inte upp till en brittisk domstol att avgöra.


Och ska man sätta dit någon kan man väl göra lite bättre ifrån sig.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Han har väl för övrigt besvarat anklagelserna med att Sverige är ett "Saudiarabiskt feministland" med absurda lagar, så nog fan har han gjort något.
Hela karusellen kring assange har bara visat hur patetisk vår lagstiftning är inför resten av omvärlden. Det krävs naturligtvis ett stort fall för att sådana här saker ska uppmärksammas. Ju större grej svenska etablissemanget vill göra av det desto bättre, för den visar precis hur destruktiv feminismen som ideologi verkligen är.
Nachac:

Han har väl för övrigt besvarat anklagelserna med att Sverige är ett "Saudiarabiskt feministland" med absurda lagar, så nog fan har han gjort något.


Ja, han hade sex med två kvinnor som till synes var med på noterna. Behöver du fråga konstapeln ifall du blivit våldtagen eller inte och att din förövare bör kastas in i finkan för något du själv inte är säker på, som vuxen och myndig människa så visst borde alla ta sig en tankeställare om hur vår lagstiftning ser ut.
Nachac:

Du kan ju berätta kvinnornas vittnesmål om du nog är så säker på din sak.


Inte läst mer än det som stått i tidningarna, bloggar och hört under debatter. Vart har du hämtat din info ifrån egentligen?

Och jo, enligt svensk lagstiftning borde han per automatik bli ett monster, en förövare av värsta sorten - en våldtäktsman! Men det är ju bara det att omvärlden, inklusive Assange såklart, inte begriper hur vi kan få honom till en våldtäktsman från första början.
stomacho:

Låt han vara (Du röstade på detta alternativ)


Det är så sjukt uppenbart att det bara är för att USA vill åt honom som man jagar honom. Den sk "våldtäkten" skulle ha bestått i att Assange medvetet skulle ha stuckit hål på kondomen vid sexakten. Assange säger sig ju också att han inte har någon tilltro till det svenska rättssystemet, vilket jag kan förstå med tanke på att det är helt fucked-up och att det är av den anledningen han motsätter sig utlämning till Sverige.