Forumet - Julias, bästakompis, broshas, flickvän josefine

Julias, bästakompis, broshas, flickvän josefine

1098 0 7
sökord: Hardcore porn
Skriver den kåta 15åriga Julia upp på googles sökord. Hon kollar bakom axeln för att säkra på att dörren är stängd och lyssnar noga för att höra om hennes mamma och pappa fortfarande sitter i vardagsrummet och kollar på tv. Hon tar av sig jeansen och sitter bara i sina söta små röda hotpants.
Snabbt hittar hon en hemsida som heter www.xnxx.com och ser att man kan titta gratis på alla smaskiga porr klipp.
Hon kollar ännu en gång mot dörren sedan vänder hon sig om och skriver ner en till gång " hardcore porn" på hemsidans sökord. Det kommer upp väldigt många kåta tonårs filmer vilket intresserar Julia mest, men precis innan hon skulle klicka på " cheerleader girls fucked by there coach" så hör hon hur det helt plötsligt
vibrerar i hennes jeansficka. Hon tar snabbt upp jeansen och sedan vänder dom ut och in för att kunna komma in i fickan, hon drar fram mobilen och trycker på den gröna luren.

- Hej det är Julia
- Hej julia det är Ebba, säger Ebba med en glad och spänd röst
- Nämen hej kärring, skojar Julia till Ebba vilket får henne att flabba överdrivet.
- Du, gissa vad? säger Ebba ännu mer spänt
- nej vadå? svarar julia medans hon fnissar till
- Du ska hänga med mig och min familj till våran sommarstuga, om du kan såklart, hehe.
- Jo jag kan nog när ska ni åka?
- Om en timma svarar Ebba och skrattar med en liten generad ton.
- aa vänta lite då.

Julia sprang snabbt ner och frågade hennes föräldrar om hon får åka, dom tvekade väldigt mycket först men sedan sa dom att det var okej men bara om det gick bra för Ebbas föräldrar, vilket det självklart gjorde.

- Jag fick hänga med, ska packa och sånt snabbt nu då så kan du komma och hämta mig fnissade julia till glatt.
- Aa då säger vi så hejdå! fnissar Ebba tillbaka.

En timma senare

- Hej julia kul att du kunde vara med! säger Ebbas pappa glatt och snällt medans jag hoppar in i Ebbas föräldrars skåpbil.
- ja eller hur björn, du skulle inte klara dig utan mig svarar Julia tillbaka skämtsamt.

Precis när julia skulle säga hej till Ebba, så säger ebba snabbt " det här är Josefine min brors flickvän"
hon nickar med huvudet bakåt vilket ledde till säterna längst bak i skåpbilet, Julia hänger med i rörelsen och ser först Ebbas bror jonas men vänder sedan
blicken till Josefine.

Julia frös till när hon såg brunetten med de glansiga gröna ögon, hennes solbrända hud och mjuka röda läppar. Det pirrade till i Julias mage och hon kände hur hennes ansikte bara hängde och stirrade på Josefine. Julia skakade till lite med huvudet och sedan räkte fram handen för att hälsa vänligt.

- uhm.. Hej jag heter julia
- ja hejhej jag heter josefine eller a som du kanske redan vet nu fnissade hon till
jag fnissade tillbaka och satte mig på min plats stel och förvirrad.


Framme på kvällen

- Så nu ska jag sätta på grillen snabbt så vi kan äta lite mysigt, med sedan får ni gå och lägga er. Ropar Björn samtidigt när han drar ut Julias gamla fotbollsbag.
- Ja det blir skitkul! ropar josefine till och tar julia om axeln och håller hårt.
- ja uhm.. väldigt svarar Julia löjligt blygt och nervöst.

Under middagen kan inte Julia sluta stirra på Josefine när hon fnissar med Jonas, och när hon slickar sig om fingrarna på ett väldigt förförande sätt.
Hon kunde inte äta för att hon var så nervös att ligga i samma stuga som henne. Varför kände hon sig såhär? plötsligt slog Julias kåthet till, hon kände att hon var tvungen att onanera här och nu! hon började svettas och bad att få lämna bordet för att gå på toa. Men innan hon ens fick ett svar sprang hon bort från bordet till badrummet och satte sig på toaletten. "åh jävlar " hon torkar bort svettet och tvekar lite när hon ska dra ner jeansen för att få bort hennes våta tonårskåthet, men hon gör det ändå, och lutar sig bakåt och slappnar av. Sedan börjar hon sakta dra ner fingrarna från magen, för att sedan stoppa upp fingrarna snabbt i slidan, hon stönar till. Hon smeker sig själv på hennes vänstra bröst medans hon åker sakta in och ut ur hennes våta rakade slida. Hon stönar till ännu mer.

- Behöver du hjälp?

Julia hoppar till snabbt drar upp jeansen och kollar upp. Där står Josefine, hon ler glatt och förföriskt. Hon låser dörren utan att ens vända sig om. Hon tar sakta av sig hennes vita blus och står rakt framför julia hon vrider på armarna för att knäppa upp hennes egna Bh fortfarande tittandes på Julia. Julia sitter på toaletten chockad och utan byxor. Men hon tycker inte att det är obekvämt utan mer sexigt och hett. Josefine går sakta fram till Julia och sätter sig i hennes knä, julia vet ingenting om den här flickan
hur gammal hon är, om hon är svensk eller utlänskt? hon är rent av en främling vilket gör Julia mer kåt och våt.

- Jag vet att du gillar mig, julia. Viskar josefine i julias öra

Hon tar sedan fingrarna och smeker julias innelår sakta och med naglarna mjukt, Julia ryser till av njutning och sedan lutar sig tillbaka utan att säga ett ord. Josefine kysser och slickar henne på halsen medans hon fortfarande smeker runt julias lår.

- vad vill du ha, julia? viskar hon till ännu en gång.
- Dig.

Josefine trycker in hennes fingrar i julias mjuka kåta slida och börjar sakta gå in och ut. Julia stönar till högt men håller sedan för munnen så att ingen ska få höra henne.
Josefine smeker Julias bröst hårt och i cirklar hon stönar till när hon känner hur Julias bröstvårta blir ännu styvare än innan. Julia drar av sig sitt egna linne och kysser josefine, hon tar henne runt ansiktet och sakta sticker hon in sin tunga. Nu leker Julia och josefines tungor och dom blir mer kåtare än någonsin. Nu går det snabbt och josefine går in och ut ur Julias slida, Julia avbryter kyssen för att stöna till. Hon blundar hårt och spänner sig.

- Inte än säger Josefine och tar ut fingrarna.

Hon kysser sakta ner från Julias bröst till magen sedan andvänder hon spetsen av tungen hela vägen ner till julias klitoris, Julia tar ena handen på handfatet och andra på gästhandduken för att kunna klämma hårt och njuta mer och mer. Nu börjar Julia stöna högre men vill inte sluta klämma på handuken eller handfatet för att hålla för munnen. Josefines tunga är mjuk och tjockt hon sticker in det i Julias slida och leker inuti julia. Julia kan inte hålla sig längre och skriker.

- JAG KOMMER!

Hon kommer snabbt som en fontän. Josefine stönar till själv hon vet att Julia har aldrig njutit lika mycket som hon gjorde nu och log mot julia.

- Min tur
Julia visste inte vad hon gjorde men hon hängde bara med i svängarna och gjorde som hon hade sett på porrfilmer.
Josefine drar ner Julia från toaletten och tvingar ner henne på golvet. Det verkade inte som om någon hörde de så dom fortsatte med det dom gjorde.
Julia ligger nu över Josefine och kysser henne mjukt och hett. Josefine hjälper julia av med hennes BH och sedan kramar dom om varandra hårt för att känna hur deras
styva bröstvårtor gned sig emot varandra. Julia lutar sig ner och börjar suga på josefine bröstvårta, hon slickar i cirklar runt bröstvårtan och följer rörelsen med handen på det andra bröstet. Josefine njuter "du vet verkligen vad du gör" säger josefine och ler. Men julia lyssnade inte och började sedan smeka hennes ljumskar. Julia särar på josefines ben och masserar retsamt hennes lår. hon letar sig sakta fram till Josefines slida och kittlar lite på hennes klitoris, Josefine sträcker på halsen och lutar bak huvudet i njutning. Julia börjar nu att slicka från Josefines hals hela vägen ner till toppen av blygdläpparna och stoppar in tungan i munnen för att få lite mer saliv , men sedan fortsatte hela vägen ner till klitorisen och smekte den med hennes tunga. hon slickade också lite under blygdläpparna innan hon satte fart mot slidöppningen. Julia tryckte in tungan i JOsefines slida som gav ut ett skrik av upphetsning. Julia lekte i cirklar inuti josefine, men sedan började gå in och ut i en rörelse som snabbt fick JOsefine att få orgasm. Josefine skriker till högt och kommer snabbt över Julias ansikte. Julia log och gick sakta upp mot josefines läppar, med hennes bröst fortfarande mötandes med josefines mjuka solbrända kropp. Kysste henne ömt. Men josefine vände andra kinden till.

- tack julia det där var skönt, du är bättre än jonas men nu måste jag gå. och förresten? det här hände aldrig.

JOsefine tog på sig alla hennes kläder igen, kolalde sig i spegeln, låste upp dörren och gick sedan till svensson familjen.
- Hur mår julia, josefine? frågade Björn
- Hon mådde lite dåligt men hon mår bättre nu ler josefine och kysser jonas.

Julia sitter kvar på badrums golvet, känner sig utnyttjad och äcklig.
Men ändå tillfredställd


p.s förlåt att det inte fanns så mycket detaljer, hade inte tid. [love]

Spana också in: