Forumet - Julklappstips till pojkvännen! (ENDAST seriösa svar!)

Julklappstips till pojkvännen! (ENDAST seriösa svar!)

1635 0 41
Nu är det bara någon månad kvar till jul och jag vet fortfarande inte vad jag ska ge till min pojkvän!
Jag hade tänkt mig en myshelg på jullovet med bio på fredag kväll, och sen när vi kommer hem så blir det rosenblad på sängen och mig själv inknuten i en rosett, på lördag en shoppingdag, hans favoritmat och bada badkar m. ljus osv på kvällen, och på söndag deg-dag med pizza och film hemma i soffan. Men jag skulle vilja ge något mer också! Min totala budget är på cirka 800-900 kronor och själva ''myset'' + bion kommer gå på cirka 500. Så, vad ska jag ge honom mer? :O Endast seriösa svar tack!
Nu vet jag inte vad han är för en typ, men det finns rätt finfina grooming-paket i olika prisklasser som innehåller ansiktstvätt, toner och ansiktskräm; det finns de som innehåller rakningsgrejer (The Art of Shaving t.ex.) – annars kan man köra den gamla hederlika ‹Parfym med tillhörande deo› som också brukar finns i paket såhär till jul.

Spana också in:

Hampie:

som innehåller ansiktstvätt, toner och ansiktskräm; det finns de som innehåller rakningsgrejer (The Art of Shaving t.ex.) – annars kan man köra den gamla hederlika ‹Parfym med tillhörande deo› som också brukar finns i paket såhär till jul.

Ja, fast det enda problemet är att han redan har ton med parfymer och deodoranter! Och han är inte så mycket för att tvätta sig i ansiktet osv. heller..

Baader_Meinhof:

OnT: Har han några specialintressen? Finns det någon tv-serie han följer och vill ha en säsong av? Någon bandtröja som skulle passa? Osv.


Asså nja.. han har väl något sånt där, men inget extremt liksom...farbror gugge:

och dedär med rosenblad etc låter ju mest töntigt, och vad gör du om han inte råkar vara kåt? .:s


Jag känner honom, och vet om att han skulle råka ut för det så skulle han bli kåt..:p
Smalamala:

Jag hade tänkt mig en myshelg på jullovet med bio på fredag kväll, och sen när vi kommer hem så blir det rosenblad på sängen och mig själv inknuten i en rosett, på lördag en shoppingdag, hans favoritmat och bada badkar m. ljus osv på kvällen, och på söndag deg-dag med pizza och film hemma i soffan


[love] du är fin
Hampie:

ansiktstvätt, toner och ansiktskräm


Hampie:

Parfym med tillhörande deo


farbror gugge:

någon löjligt dyr hårinpackning[blush][cute]!!!


Nej! Det är present till honom, och inte åt sig själv! Även om han faktiskt ville ha det, är det få som uppskattar i present, utan köper hellre själv.

farbror gugge:

och dedär med rosenblad etc låter ju mest töntigt, och vad gör du om han inte råkar vara kåt? .:s


Naturligtvis tycker man att det är upphetsande att se sin flickvän i en röd rosett - dess är det ju så kallad myshelg, så han lär veta, vad som komma skall.
Exner:

Nej! Det är present till honom, och inte åt sig själv! Även om han faktiskt ville ha det, är det få som uppskattar i present, utan köper hellre själv.


jag brukar uppskatta sånt[blush]

Exner:

Naturligtvis tycker man att det är upphetsande att se sin flickvän i en röd rosett -


vad är det för sexigt med röda rosetter? : S