Forumet - Justin Bieber har raderat sitt instakonto

Justin Bieber har raderat sitt instakonto

913 1 16
Ja, nu har Justin tagit bort sitt instakonto. Tydligen har det skrivits för mycket elaka kommentarer och han orkade inte längre. Vad tycker ni? Ska man som offentlig person bara finna sig i elaka kommentarer? Hur ska man hantera? Var det rätt av honom att ta bort insta? 

Lucella:
Varför tycker du det? Jag tycker det är väldigt intressant med offentliga personer och sociala medier. Hur mycket ska man bara ta, var går gränsen, hur hanterar man? Vad ger folk rätten att skriva vad som helst på någons insta oavsett vem det är. 
Jag kan inte bry mig mindre om ickeproblemen för en mångmiljonär.

Spana också in:

Men pasiudfhoisuhfas att någon är rik ger en inte carte blanche att behandla hen som skit helt utan anledning. Folk är avundsjuka och bittra (jag också, herregud) men man måste ju åtminstone försöka bete sig. Det är en människa bakom det där kontot, liksom alla andra konton. Folks beteende på nätet är ju bedrövligt på många ställen, speciellt när det gäller offentliga människors konton - vilket ju innebär att man inte behöver ta samma ansvar för det som man behöver om man skriver det på sin grannes. 

vonKissekatt: Men pasiudfhoisuhfas att någon är rik ger en inte carte blanche att behandla hen som skit helt utan anledning. Folk är avundsjuka och bittra (jag också, herregud) men man måste ju åtminstone försöka bete sig. Det är en människa bakom det där kontot, liksom alla andra konton. Folks beteende på nätet är ju bedrövligt på många ställen, speciellt när det gäller offentliga människors konton - vilket ju innebär att man inte behöver ta samma ansvar för det som man behöver om man skriver det på sin grannes. 
Ens existens ger en carte blanche att behandla en som skit. Måste man verkligen försöka bete sig? Det håller bara inne ens riktiga känslor och åsikter. Om någon blir skadad av ord är de Känsliga.