Forumet - Justin bieber haters ;)

Justin bieber haters ;)

3736 0 65
Det är inte många av er grabbar som gillar Justin bieber. Inte för att jag är ett så stort fan av hans musik eller tycker han är så jättespeciell. Men en sak är säker, ni är så jäkla avundsjuka för att alla brudar skulle dumpa er om de fick chansen att bli tillsammans med honom cuz he got it all! Utseende, ett hjärta och pengar.
Avundsjuka för att alla mellanmjölkspojkar inte är i samma klass som honom, tyvärr :)
Ville bara skriva det. Tjingeling

Spana också in:

Haha men detta menas till de som hatar honom. DÄRFÖR ATT DET ÄR AVUNDSJUKA. Bara för att han antingen är yngre och har lyckats pretty jävla bra i livet eller till de som har en flickvän eller är brudkåt men när alla tjejer snackar om hur snygg han är ;)
inse det bara. Var det en öm punkt kanske? Hade ni aldrig brytt er hade ni aldrig kommenterat.
FnIzz
Nu hatar jag inte honom, kunde inte bry mig mindre om människan. Han är en radioprodukt för mig, precis som alla andra, bara att han råkar vara yngre. Kunde inte bry mig mindre verkligen.
Men någon jag däremot hatar är argumentet "du hatar honom/henne/den/det bara för att du är avundsjuk".
Så behöver det verkligen inte vara, även om det säkerligen är så mycket i just detta fall.
Budolicious:

Nu hatar jag inte honom, kunde inte bry mig mindre om människan. Han är en radioprodukt för mig, precis som alla andra, bara att han råkar vara yngre.


......

Jo, oftast är det faktiskt så och det är det jag tar upp. Självklart vet jag att i ALLA fall är det inte så, men i dom flesta och det tycker jag bara är löjligt. Killarna som ogillar honom verkar vara osäkra på sig själv och han gör dem bara mer osäker ;)
kiesha:

ogillar du honom eller?


Nä, jag tycker att hans musik är helt ok, stundvis jättebra. Gillat honom sen Love Me-tiden. Men som Budos säger, dumt med hela "avundsjuka"-argumentet.

För övrigt så tycker jag att du skall sluta med dina dumma härskartekniker och att försöka förlöjliga människor och förminska dem genom

kiesha:

lilleman


kiesha:

PUSS [love]

S3ON:

Jag gillar inte högerextremism, är jag avundsjuk då? WTF!


Jasså du, det gör du inte. Det ska jag anteckna i carebook.
Grejen är den för de som hatar Justin bieber gör det oftast för att de är avundsjuka. Om jag inte gillar någons musik bara så hatar jag inte denna person för det. Det är bara att sluta lyssna på musiken, bra förslag? [y]