Forumet - Justin Bieber; Varför hatar man honom? Killen är ju grym!

Justin Bieber; Varför hatar man honom? Killen är ju grym!

5563 0 58
Jag hör och åter igen hör om hur alla hatar Bieber. Definitiva svar som bara kommer upp är främst "Han är så jävla dålig", "Killen är skitful", "Vilken jävla brat!" eller "Man överskattar honom" etc

Ni som nu hatar honom så fruktansvärt! Det här är till er.

För all del asså, ge mig vad ni vill i ordväg men ärligt talat så märker man hur inkompetenta majoriteten av er egentligen är enbart genom vad ni försvarar er med. Ni kan inte under några omständigheter definiera vad ni nu strängt hatar så jävla mycket! Det är mest som att ni står och skriker som stora utropstecken om vad ni har för uppfattning av honom. Tragiskt nog bygger den uppfattningen på inget annat än just "motsättningar & fördomar". Majoriteten av er hatare känner inte ens till varken hur han är mot fansen eller vilken musik han egentligen gör.

Sen kan jag tillägga att visst, alla får ha olika åsikter och hela den biten tjalala... Jag har liksom fått det slutsvaret upp i ansiktet förr. Men ärligt talat så håller det inte. Visst! Enligt svensk lag kanske men 90 procent av er kan trots allt inte nåt om resterande mängd lagar så ni kan lika gärna lugna ner ert prat om rättigheter som medborgare i vår svensk demokrati. Men vilket fall, ni har trots allt fortfarande fått era uppfattning genom felaktiga källor. Typ kompisar som strängt påstår att Bieber är dåliga för att dessa kompisar hört det av någon annan kompis som likaså hört det från en annan kompis.

Genom att ni får ta del av deras negativ uppfattning om honom så sprider sig det lilla grupptrycket; "Vi mot dem!". När ni sedan hör hans röst så blir det reaktioner som "Nej! inte han!" vilket bygger upp era motsättningar mot Bieber ännu mer och så fortsätter det när ni informerar era kompisar om vad ni nu tycker om Bieber (Tycker är i och för sig fel ord för att ni egentligen är en bunt hjärndöda ryktesspridare som inte har någon åsikt, ni är precis som genomsnittsbefolkningen i Tyskland under judeutrotningen. Bara någon börjar med motsättningar utan större motiv så hänger folk på. Det är ju alltid kul att vara i majoritet liksom. Sen vågar ju ytters få gå emot grupptrycket.)

Kom nu för det första inte nu och säg att det INTE var så ni fick er åsikt om Bieber och att du som privatperson har helt andra källor eller sätt som fick dig att komma fram till ditt konstaterande/åsikt. Jag skiter först och främst fullständigt i er som privatpersoner för på det planet är ni säkert helt okey. Jag ser till genomsnittet människor. Genomsnittet människor skapar sina uppfattningar genom andras tycke och smak och påverkas oerhört av människorna runt sig så kom nu inte och prata om er individualitet.

Nu kanske någon av er istället måste komma och skryta om er moral, etik och utbildning. Om ni nu börjar kritisera mig ytterligare för att jag drar paralleller mellan Bieberhatet och Judeutrotningen så visst. Ge er på mig. Egentligen är det viktiga inte er kritik för ni ser inte symbolerna i samhället. Ni ser i såfall ändå inte att mycket hänger ihop!

Genom att acceptera hatet mot Bieber eller att vara en del av det så kommer man i sin tur acceptera mer och mer skitsnack i samhället! Kolla bara på vår politik. Sverigedemokraterna är ju en del av den nu.

Pågrund av att det finns just hjärndöda människor som är så lättpåverkade!
Så sjukt lättpåverkade av grupptryck och stora åsikter så att man blir spyfärdig!

Och egenltigen spelar det ingen roll ifall Sverigedemokraterna i sig är nazister eller inte. Problemet i sig är att ni människor är blinda för en passiv förändring under lång tid. Medan ni tror att ni vet allt när ni märker av en drastisk förändring.

Jag säger inte att Bieberhatet har ett skit med nazismen att göra. Då får ni tänka om. Jag ser det som en symbol. Om man alltså låter sånt hålla på och är lättpåverkad genom andras skitsnack och förutfattade meningar så har man också lätt för att falla för grupptryck som snabbt kan leda till att folkgrupper diskrimineras eller att annan skit kan uppstå. Exempelvis nazism.

Så det jag önskar var att världen var med betänksam, särskillt när det gäller så små saker. Att ni inte ens kan ta reda på vem Bieber är innan ni ens måste börja snacka skit om honom och kritisera det han gör är fullständigt patetiskt. Ni är alla så jävla lättpåverkade och ärligt talat dumma i huvudet på rent människospråk så det blir så pass störande att jag nu är tvungen att skapa denna tråden.
Problemet är väll egentligen inte Justin Biber, utan skivbolagen och producenter, som Usher, som "upptäckt" honom och tjänar väldigt massa miljoner på honom?

Tror helt enkelt att lillkillen inte fattar vad han håller på med, inte konstigt folk hatar honom. Men jag riktar hellre hatet mot skivbolaget som mjölkar pengar från hans skivor, det är en del av den kapitalistiska världen ;)

Spana också in:

Colour Television:

Problemet är väll egentligen inte Justin Biber, utan skivbolagen och producenter, som Usher, som "upptäckt" honom och tjänar väldigt massa miljoner på honom?


Haha, nästa problem är nu; Varför måste man bestämt hata dessa? Varför går det ut över Bieber?

Sen tror jag absolut inte att genomsnittet resonerar så.
Rödingajäveln:

Justin Biber är en kristen extremist, det är svårt att gilla sånt pack.


Analsaft:

Genom att ni får ta del av deras negativ uppfattning om honom så sprider sig det lilla grupptrycket; "Vi mot dem!".


Dessa två anledningar är det som folk ogillar honom för. Det ena bättre än det andra.
Analsaft:

Haha, nästa problem är nu; Varför måste man bestämt hata dessa? Varför går det ut över Bieber?

Sen tror jag absolut inte att genomsnittet resonerar så.


Det känns inte så seriöst det du skriver men det jag skriver är seriöst.. Sedan ska folk alltid ha något att hata.
Lite jantelag kan det vara för vissa - varför tror han att han är bättre än vi.

Folk har väll glömt andra produkter som Darin?
Att hata någon bara för att han är ful eller liknande känns otroligt fånigt och dumt. Jag tror nog att människorna som "hatar" honom menar att de stör sig på honom, men har svårt att förstå innebörden av ordet hat. Kan man på allvar hata en liten pojke bara för att han sjunger dåligt eller inte är attraktiv?

Är man känd får man gå igenom en massa svårigheter, det är påföljden av kändisskap. Visst är det synd att det ska behöva vara på det sättet, men så har det alltid varit. Det kommer alltid finnas människor som inte kan acceptera andra och måste klanka ner på dem för att själva känna sig lite bättre.