Aviseringar
Rensa alla

Känna igen?


Ämnesstartare

Har stött på ett problem, typ. Jag känner inte lika starka känslor som jag gjorde förr, både positiva och negativa.
Jag fick nyligen ett besked som egentligen borde berört mig och påverkat mig, men sanningen är att jag knappt reagerade. Saker som tidigare gett en "kick" ger inte längre kickar, och jag är rädd för att försöka jaga de där korta kickarna av sköna känslor.
Samma sak på födelsedagar, jag är tacksam och blir glad och så vidare, men det är liksom svårt att visa det om det inte kommer naturligt. Jag kan inte låtsas vara överlycklig över någonting som jag egentligen inte känner något av, men jag kan inte heller gå runt och vara iskall mot alla tuffa saker jag stöter på.

Har jag fuckat mitt dopaminsystem?


   
Citera

När man blir äldre brukar man bli mer stabil känslomässigt. Jag kommer ihåg när jag var ung typ 10år eller så, då tyckte man ju att varenda födelsedag var underbart härligt, sen när man var typ 16år så var man inte lika glad över att fylla år, man var rätt lugn. Det är nog inget du behöver oroa dig för.


   
SvaraCitera

Du kanske är deprimerad. Eller så är det som Trevlig-Snubbe säger och du blir bara äldre, det krävs mer idag att aktivera ditt dopaminsystem. (Dina känslor brukar jag ha under höstdepressioner). 

Testa och ring 1177, hör vad de säger. 


   
SvaraCitera

Ye asså du har bara växt upp


   
SvaraCitera

Magin i födelsedagar och högtider försvinner lite när en blir äldre. I vår familj firar vi egentligen bara barnen som fortfarande tycker att allt är magiskt.


   
SvaraCitera
L Y S

stiftelse: Har stött på ett problem, typ. Jag känner inte lika starka känslor som jag gjorde förr, både positiva och negativa.

Är de positiva känslorna lika starka som de negativa eller lutar det åt ett håll? Hur snabbt skedde den här förändringen?


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera