Forumet - Känna varje hjärtslag då man ligger ner?

Känna varje hjärtslag då man ligger ner?

7740 0 63
På den senaste tiden så har jag då jag ska sova känt varje hjärtslag som om det liksom dunkat i hela ryggen o bröstet o upp till halsen, det stör riktigt då jag försöker sova, får vrida o lägga mig på nåt annat vis men efter en stund så stör det likadant igen.. brukar "vänja" mig till slut dock o somna ändå, ibland kan jag se tröjan typ, vibrera/hoppa lite också i takt med slagen.. är det normalt? :S har börjat undra nu.. men inte tänkt på det tidigare? ..

Spana också in:

Slumpartad:

Har läst om detta. Du kanske kommer sprängas inifrån! Sök genast upp läkare!


Haha får väl göra det..

Kviq:

Har du snabbare eller kraftigare puls än normalt?


Jag vet inte... lite snabbare kanske :s

Kakaoxo:

det är inte meningen att hjärtat ska slå [shake]


Aha.. nähä :O hm, då är det fel på mig då
OF 5:

Mitt hjärta gör också så(sådär så man ser att det slår), för jag har cäpä högt blodtryck.Föreslår att du kanske ska kontakta en läkare som kan ta och kolla upp det där.


Jo senaste gången jag kollade pulsen var för inte så jätte längesen... men då hade jag inte detta "problemet" heller, så ja, får väl göra det..Och nej jag går inte på några mediciner/droger etc om nån undrar det ..
lemuu:

Haha , det kanske du gör då? [crazy] nej men, jadu.. har ju panikångest så sätt, men inte då jag ska sova precis, så då har jag ju ingen anledning o ha cppuls


hjärtklappningen är pga ångesten säkert om du ofta panikar, och panikångest kan man ju få när som helst förövrigt. kanske är en light verision.
lemuu:

senaste gången jag kollade pulsen var för inte så jätte längesen... men då hade jag inte detta "problemet" heller, så ja, får väl göra det..


ah okej men det kan variera rätt mycket trycket. Nu vet ju inte jag när du kollade det senast. Men om det var nyligen som i under senaste året, halvåret. så kan det också vara stress. Stress trycket kan öka ganska mycket innan man ens märker att man är stressad över något.
Lounge fact:

hjärtklappningen är pga ångesten säkert om du ofta panikar, och panikångest kan man ju få när som helst förövrigt. kanske är en light verision.


mja, men levt med det i 4 år o medicinerats för det... men visst. fast har ingen grund för o få det då jag ska sova o faktiskt är lugn, typ nu, ligger o kollar film o allt känns bra, liksom. då jag får det annars så brukar jag ha myror i benen, inte kunna slappna av, andas jättemkt ja du fattar... o bara vilja slå.

jag tror inte det är panikångest nu :( jag ska iaf kolla blodtrycket

OF 5:

Stress trycket kan öka ganska mycket innan man ens märker att man är stressad över något.


hm jo, har inte haft det så lugnt den senaste tiden här, går o spänner kroppen omedvetet, min pojkvän brukar känna det på mina axlar tex, slappnar aldrig av. får värk tom, är känsloperson med så det gör väl inte saken bättre..

nja, detta året iaf var det jag kollade det.. men vad gör det, kan kolla igen ändå, kostar ju inget :)
lemuu:

.


alltså panikångest är ju inte direkt okänt för att slå till när som helst. när man sitter och tar det lugnt, t.ex. och om du brukar ha myror i benen annars kanske detta är ett annat symptom. du får höjd hjärtklappning när du ligger och tar det lugnt och det är ju ett typiskt symptom. men kolla upp det du, men tror inte det är någon fara.