Forumet - Känner att jag måste visa mig själv hela tiden

Känner att jag måste visa mig själv hela tiden

1486 1 10

Spana också in:

Gör du det MED kläderna på så är det väl lugnt. Gör du det "lättklädd" eller naken så kan det få de konsekvenserna att du får kontakt med individer som du inte själv önskar ha kontakt med samt... betänk - en publicerad bild på nätet ligger oftast kvar dvs den raderaas aldrig även om du själv raderar bilden.

Samt att det kanske inte är så roligt för dig om 10 eller 15 år när du är gift och har familj och barn och din man eller barn hittar nakenbilder på dig när du var 16 år gammal på nätet.

Lilyy--: Jag vill typ visa mig själv till andra och sånt. Blir kåt på tanken på att visa mig till andra på internet. Är det något fel på mig?

Är väl inge fel att visa sig tycker jag. Jag har visat mig naken flera gånger på fester hemma hos kompisar, i bland har vi slagit vad om vem som vågar, i bland spelat klädpoker, sen bruakr jag och en kompis göra nakenutmaningar ( kört moppe naken genom vårat lilla samhälle, bytt om på stranden utan att skylla sig,, skickat nakenbild till en kompis och en massa sånt ) Ganska kul att visa sig naken för andra tycker jag