Forumet - känner en obehagligpeddosnusk-känsla när jag tänker på att man måste torka sitt barn efter den gjort no.1 and no.2

känner en obehagligpeddosnusk-känsla när jag tänker på att man måste torka sitt barn efter den gjort no.1 and no.2

275 0 11

Spana också in:

StartPaket:

jag kommer aldrig klara av oh göra det bara för det.


När du väl är redo för barn kommer du att älska att torka upp kiss och bajs bara för att det är DITT barns kiss och bajs. Alla andra ungars bajs kommer förmodligen vara äckligt i dina ögon dock, men du behöver inte gå runt och oroa dig. Se till att ni skyddar er ordentligt bara.
StartPaket:

det är äckligt att torka barn när dom skitit oh pissat.


mhjo [tard] jobbade på ett dagis ett par veckor och de var askul tills någon ropa "frööööööken, ja är fäärdig!". Ja bah "okej?" "ja, du måste torka!" "what eheee, torka själv" "men papp .." "torka själv"

meeeeeen när man skaffar egna små liv kommer de säkert naturligt. Eller nåt.
jag jobbar på dagis, byter typ tio blöjor om dagen, haha man vänjer sig. Visst det är inte det bästa som finns men men.
Sen tycker jag iofs inte du verkar mogen för att skaffa barn och jag tycker heller inte att du ska låta dig tvingas till något du inte vill och känner dig redo för.
kennyman:

Nej men endå. Min kompis praoa på ålderdomshem, och hon fick också byta blöjor.


[chocked]Ofta praoelever får byta blöjor? Brukar inte de typ få bädda sängar, städa, laga mat och fika med de på hemmet? höhö. Byta blöjor på äldre hade jag däremot haft problem med.. Av någon anledning.. Men sen älskar ju jag barn och vill jobba med det, så kan ha med det att göra!