Forumet - Känner mig ensam :(

Känner mig ensam :(

1795 0 43

Spana också in:


Razor: Jag känner igen mig. Jag gillar att umgås med folk med jämna mellanrum men har få nära vänner, jag vill ha det så. Jag tycker att det är bättre med kvalitet än kvantitet.
Det där är typ jag. Jag har gjort slut med mina närmsta "vänner" för att just det, de var inte riktiga vänner... Det var kontroll/svartsjuka och det pallade inte jag. Blev rätt ensam sedan när jag inte hade några nära vänner alls (ni vet, sådana en kan ringa till och bara snacka utan att det kommer till frågan "Så vad var det du ville?"). Nu börjar jag få lite fler relationer/bättre relationer till vissa men tycker det är knepigt med relationer ibland. Så jag känner mig ensam mer ofta än sällan.

Lod: Det där är typ jag. Jag har gjort slut med mina närmsta "vänner" för att just det, de var inte riktiga vänner... Det var kontroll/svartsjuka och det pallade inte jag. Blev rätt ensam sedan när jag inte hade några nära vänner alls (ni vet, sådana en kan ringa till och bara snacka utan att det kommer till frågan "Så vad var det du ville?"). Nu börjar jag få lite fler relationer/bättre relationer till vissa men tycker det är knepigt med relationer ibland. Så jag känner mig ensam mer ofta än sällan
Jag tycker att du gjorde rätt val, och det var starkt gjort! Visst, det tar ett tag innan man skaffar nya vänner och det kan kännas ensamt under tiden, men i längden är det värt att göra sig av med folk som tynger ner en.
Känner likadant, har ett par vänner och många bekanta men inga riktigt nära vänner, i alla fall inga jag umgås med längre. Har inga jag kan ringa och bara prata med utan att de undrar om jag ville något speciellt, som Lod sa, och det är klart att det kan kännas ensamt ibland. Tror det gäller att komma ihåg att en riktigt nära och bra vänskap tar tid att bygga upp, och jag själv har lärt mig att man inte kan bli bästa vän med alla man stöter på. Alla klickar helt enkelt inte, inte ens på vänskapsplanet.