Forumet - Känner mig hotad, vet inte om jag uttrycker det rätt, menläs..

Känner mig hotad, vet inte om jag uttrycker det rätt, menläs..

354 0 44
Jag är en person som blir rätt lätt svartsjuk. Och det finns en tjej som är ett år yngre än mig och min pojkvän. Som snackade/skrev rätt mycket med honom förut. Jag klarade inte av det, så tog kontakt med henne och sa ifrån. Vilket hon tog jävligt bra och det slutade med att vi nu är bra kompisar (dock känner jag lite fiendskap ännu).. Nu är det så att det finns Två gymnasieskolor här. Min pojkvän och typ ALLA mina kompisar går på ena, medan jag går på den andra.. Känns som jag missar jävligt mycket inom min vänskapskrets osv. Men kan ju inte välja det före mitt gymnasieval såklart. Men det känns riktigt jävla surt. Och nu är det så att den här tjejen som är ett år yngre, hon tänker börja på den skola min pojkvän går på. Och hon hade sagt till honom att nu måste han stå ut med henne i två år osv..
Hon är sjuukt pratglad, vet att hon inte är intresserad av min kille eller så, men jag är ändå lite rädd. För innan jag och min pojkvän blev tsm hade dom halvt strulat lite och min pojkvän gillade henne lite.. Tills han träffade mig.

Känner liksom att det är ett "hot" att hon ska börja där. Jag vill inte att dom ses själva, jag hatar det. Vet inte vad jag ska göra, vill inte känna såhär. Det blir bara jobbigt för mig själv..
Vad ska jag göra för att glömma bort dom här känslorna, eller något annat..? Jag vill inte känna såhär iallafall, känner mig utanför allt när jag går på den andra skolan. Och ännu värre nu när hon ska börja där, blir liksom arg när jag tänker på det... Hur ska jag släppa det? [shake]

Tacksam för svar, även om det inte var någon riktigt klar fråga, men hoppas ni fattar poängen..
isola:

Förstår hur du känner, men det skadar bara ert förhållande om du fortsätter såhär.
Jag ser inget fel i att ens pojk/flickvän har vänner av samma kön.
Du får helt enkelt tänka på att du litar på din pojkväns omdöme och hans kärlek till dig.


Jag vet. Men känns som jag behöver hjälp med att släppa dessa tankar..

Spana också in:

Min1:

men hoppas ni fattar poängen..


[blush]

Men va fan, låt det gå som det går. Lämnar han dig för henne, så ja, det var ju tråkigt, men då var väl inte ni ämnade för varandra. Chilla lixom [cool] Fast i för sig, en pulka är väl inte ämnade för nån speciell röv, utan röv som röv. Men se till att vara den coolaste röven, eller pulkan, eller va fan du när är i den smärtsamt genomtänkta liknelsen [tard]
Macktorsken:

Om du träffar den yngre tjejen så kanske det känns bättre, för mig så känns det alltid säkrare efter jag träffat den personen.


Men vet inte om jag ska berätta för henne rakt ut hur jag känner? Ärligt talat, jag kan nästan lova att hon kommer inte att ta illa upp. Tror hon gör rätt mycket för mig. Alltså, det är inte så att jag hatar henne och hon är min kompis., kanske låter som så.. Men jag tycker om henne som kompis, men inte som den hora hon är (ursäkta ordvalet.. Min pojkvän tyckte de va asdåliogt av mig att kalla henne hora när jag var kompis med henne...) Men ja, det känns lite så. I veckan lämnade hon sin pojkvän för att sedan åka direkt till en annan kille hon haft sex med hela sommaren....
Macktorsken:

Men träffas dom något?


Min kille är blyg. Jag tycker om det, bara för att han inte ska prata så mycket med folk. Egoistisk tanke av mig.jag vet. Men ändå, hon är raka motsatsen och snackar direkt med honom om hon ser honom, och ska dom gå på samma skola i två år så.. ja.