Forumet - Känner mig lite lite utanför

Känner mig lite lite utanför

1770 0 5
Nu går jag på gymnasiet och jag brukar hänga med en grupp tjejer vi är 5 tillsammans och jag gillar att umgås med dem väldigt mycket men ibland känns det som att jag inte får uppmärksamhet och om vi ska göra något så är det alltid någon av dem som bestämmer, men aldrig jag vilket blir lite jobbigt ibland. När vi sitter i klassrummet så brukar dem såklart sitta med varandra och eftersom det blir ojämnt så brukar jag mest sitta ensam och det är också jobbigt. Får bara sitta med nån av dem bara när vi har bestämda platser i vissa kurser. Iaf sen känns det typ som en av dem ogillar mig av någon anledning men jag har inte gjort nåt till henne men gillar inte att hamna i konflikter för kan inte riktigt försvara mig själv ibland.  Idag till exempel så la hon upp en bild på insta och jag kommenterade och då gillade hon bara kommentaren och inte skrev något tillbaka vilket hon gjorde till de andra. Vad ska jag göra?

Blubbisss: Nu går jag på gymnasiet och jag brukar hänga med en grupp tjejer vi är 5 tillsammans och jag gillar att umgås med dem väldigt mycket men ibland känns det som att jag inte får uppmärksamhet och om vi ska göra något så är det alltid någon av dem som bestämmer, men aldrig jag vilket blir lite jobbigt ibland. När vi sitter i klassrummet så brukar dem såklart sitta med varandra och eftersom det blir ojämnt så brukar jag mest sitta ensam och det är också jobbigt. Får bara sitta med nån av dem bara när vi har bestämda platser i vissa kurser. Iaf sen känns det typ som en av dem ogillar mig av någon anledning men jag har inte gjort nåt till henne men gillar inte att hamna i konflikter för kan inte riktigt försvara mig själv ibland.  Idag till exempel så la hon upp en bild på insta och jag kommenterade och då gillade hon bara kommentaren och inte skrev något tillbaka vilket hon gjorde till de andra. Vad ska jag göra?
Jag känner igen mig i allt det där!

Spana också in:


JagÄrBaraEnKille:
Jag känner igen mig i allt det där!
Det har hänt mig med. Jag var vän med två andra i mellanstadiet, men de frös ständigt ut mig från deras grupp, sprang ifrån mig på rasterna. Jag gjorde ingenting åt det just då, men sen började jag i en ny klass i sjuan, och då löste sig allting när jag fick en massa nya vänner som faktiskt tyckte om mig och bjöd in mig till deras grupp. 

Gamla tider :-)