Forumet - Känner mig lurad

Känner mig lurad

937 0 41
Drog ut för ett tag sen med en tjej som i princip förklarat för mig att hon ville mer än bara sex från mig, gjorde mig glad då jag kände samma sak. Dragit på en massa lyckade grejer, t.ex. satt vi i humlegården o myste, jag spelade gitarr o vi gosade innan vi drog och shoppade och satte oss på ett fik.
Hon beter sig som allt vore lungt, och innan jag drar frågar hon om jag glömt något.(nu vet jag ju varför)

När jag ringde henne senast och frågade om hon kunde komma på söndag(vilket hon sa att hon kunde) var hon med nån annan kille. Hon sa att hon kunde komma och sen dök hon inte upp, inte ens ett jävla SMS.

Jag känner mig nu jäävligt screwed over. Försökt vara romantisk och mysig, borde jag eg varit dryg och distansierad för att hålla intresset uppe?

Och varför in i helvete ska man aldrig kunna lita på att nån ens säger till om dom tappat intresset? Ett halvhjärtat hejdå var d sista man fick från den här tjejen.

Fast det värsta av allt.

Att jag bryr mig så jävla mycket. Medans hon bara går vidare sitter jag här och ojar mig över skiten.

Försöker sluta tänka på det, funkade igår, men sen på morgonen kom allt tillbaka igen, ville bara dricka och glömma allt, tack gode gud att man visste bättre iaf xD

Eg vill jag ringa henne och skrika, men det är så jävla onödigt, vad ger det mig?

Sen vet jag inte ens vad jag gjort för fel, det suger. Att det första ens morsa sa åt en på morgonen var "varför har du så stora pupiller" som om man va nån jävla knarkare gjorde inte saken bättre xD

Sorry för att d blev så jävla långt, behövde skriva av mig, mår faktiskt lite bättre nu^^
Greger_EFG:

dryg


Det är skillnad på att vara dryg och att vara en challenge. Var aldrig dryg.

Greger_EFG:

distansierad


Hon tyckte väl att slaget var över. Du hade redan givit bort all din makt, därför stack hon till någon hon måste jobba för att få behålla. Mer trofé på det sättet.

Greger_EFG:

Att jag bryr mig så jävla mycket. Medans hon bara går vidare sitter jag här och ojar mig över skiten.


Kan väl också anta att du betedde sig som hon vore den enda i hela vida världen? There are more fish in the sea. Stop moping.

Spana också in:

Avatar:

Det är skillnad på att vara dryg och att vara en challenge. Var aldrig dryg.


Förklara, nyfiken.

Avatar:

Du hade redan givit bort all din makt, därför stack hon till någon hon måste jobba för att få behålla. Mer trofé på det sättet.


Ok, berätta lite mer, dos and donts?
[shake]
Hon är väl en tönt om hon kräver att du distanserar dig för att hon ska vara intresserad?! Jag vet att det är jäkligt lätt att säga men: skit i henne. Om hon helt plötsligt slutar höra av sig kan hon knappast vara så jäkla bra.

Om hon inte blev rädd? Hon kanske är en fjolla som jag som blir rädd så fort folk börjar komma nära... fast är man klok som jag så förklarar man det för den man är "på g" med. Men alla är väl inte lika kloka som jag[cool]
Imoon:

Hon är väl en tönt om hon kräver att du distanserar dig för att hon ska vara intresserad?!


Ja men tydligen är ju 90% av sveriges kvinnliga befolkning töntar.

Hellre lite mer konstruktivt skit till framtida förhållanden, berätta om något sjukt drygt skit som bara gjorde dig mer intresserad!

postis_per:

hon kanske inte gillade dig?


Ja då träffar man någon i flera månader och har sex med dom 4ggr per träff xD

Gryphon:

Det funkar att dricka, men inte för evigt.


Eller hur. Men nu har jag bara krökat till fest så d enog ok :)

Run Riot:

Fast hon kanske inte visste att du var intresserad, och då kanske hennes intresse slocknade. [cute]


Nee men jag sa till henne "vad har vi" hon satt att hon gillade mig men att vi inte kände varandra väl nog än. Sen så sa jag att jag iaf gärna skulle bli ihop, OCH att jag inte ville såra henne genom att knulla runt om hon inte var ok med det.

mediakatt:

Vilka är alla dessa människor som ser relationer som troféer/statussymboler? Varför har jag aldrig träffat någon?


Det är svårt att se balken i sitt eget öga, blablabla.

Nej men alla är vi ju LITE så, även om jag eg bara känt det ett par ggr, är ju skitkul o kunna visa upp en grymt söt tjej som flickvän liksom :)
Greger_EFG:

Nej men alla är vi ju LITE så, även om jag eg bara känt det ett par ggr, är ju skitkul o kunna visa upp en grymt söt tjej som flickvän liksom :)


Mja, mjo. Visst, det kan jag hålla med om. Men det är inte som om jag skulle ligga med/bli tillsammans med för just den sakens skull, och jag förstår inte riktigt varför diverse internetbeskrivningar antyder att folk skulle göra det.
Eftersom ni inte har haft ett uttalat (monogamt) förhållande så har du inget att vara sur över, (om ni nu inte har haft någon regel om att inte umgås med andra pojkar) förutom att hon inte dök upp när ni skulle träffas. Det kan ju ha berott på ett missförstånd eller att hon fick allvarliga förhinder, du kan ju omöjligen få reda på varför om du inte frågar henne.
Det hjälper dig inte att försöka "spela svår" eller att vara "manlig" och inte visa dina känslor.

Är du kär i tjejen, så svälj din stolthet och berätta det för henne - rent ut. Är du trött på att bara penetrera hennes vagina utan att få ut något förhållande ur det - prata med henne, säg att du vill ha ett förhållande och att du inte mår bra av att bara ha sex.

Hon kan inte läsa dina tankar.
Det är väldigt möjligt att hon inte ens vet att hon sårat dig så mycket som hon har gjort, eftersom er kommunikation mest verkar bestå av sociala spel och inte så mycket "rakt på sak".

Sluta lek och PRATA med henne. PRATA. Kommunicera. Det är A och O i ett förhållande, vare sig man är KK eller har ingått exklusivt partnerskap.
Imoon:

Vill ha kramar, mys och bra sex. Då blir jag glaaaad[love][bigsmile][bigsmile]


Ja, men inte mer intresserad eller sugen på mera.

hejkattunge:

Är det bara jag som tycker det är lite smått roligt eftersom TS har skrivit om sex och tjejer och fittor osv innan? [rolleyes]


Varför är det roligt?

mediakatt:

Men det är inte som om jag skulle ligga med/bli tillsammans med för just den sakens skull,


Nej, men det väger ändå det också, ger man ett dåligt intryck bland kompisarna får man problem :S