Forumet - Känner mig så ful..

Känner mig så ful..

1873 0 15
Vart ska jag börja.
Jag och min tjej är i ett underbart förhållande, hon vill gärna träffa mig när hon är med sina vänner, men mår så dåligt av de, för jag känner mig så ful jämt emot henne och andra, vilket påverkar förhållandet. Vi brukar tillexempel cama via Skype, och jag mår nästintill illa när jag ser mig själv.

Hon tycker att jag ser bra ut, och att jag är fin som jag är blablabla.. men jag vill vara den snygga pojkvännen som hon kan vara stolt över på riktigt.

Vad kan man göra för att stärka sitt självförtroende?
Du måste ju vara attraktiv på ett eller annat vis med tanke på att du verkar ha en tillsynes (-höres?) fin flickis. Man kan inte vara fullständig, eller ens tillräcklig i alla avseenden, skulle jag vilja påstå.
Utveckla dina styrkor och fokusera inte mer än nödvändigt på dina svagheter (det finns ju inte jättemycket man kan göra åt sitt utseende trotsallt).

Spana också in:

JAg personligen att börja störa mig på saker som att ''jag är lite för tjock'' har lite mycket kulmage'' tjocka kinder och grejer men så har jag ett mål, jag ska äta mindre och bli smal, jag ska försöka att gå ut mer osv.
Ett tag tyckte jag också att jag var tom väldigt ful men det hjälper att jämföra sig med direkt fula personer, man mår lite bättre av det. Visst det känns elakt men tänk på alla de ''fula'' personer som har bra självkänslan osv. Och du som kanske ser mycket bättre ut än dem och så går du omkring och tycker att ''nä jag är inte snygg''. För mig hjälpte det att tänka på att typ, ''jävla snygg näsa jag har ändå'' ibland tyckte jag den var ful men så tänkte jag på andra näsor som jag tyckte var fula och så fick jag tillbaka självkänslan.
 Sen så borde du ta till dig det din flickvän tjejer ''du är snygg'' och så ska du tänka, ''ja, jag är fan snygg'' och så bygger du vidare på det. Hon tycker verkligen att du är snygg så varför ska du tycka det motsatta? Sen så kan ett förhållande fallera om man alltid ska vara neggig, se positivt istället! Glad
DU klarar det här grabben! Mycket glad