Aviseringar
Rensa alla

Känner mig så JÄVLA ful


Ämnesstartare

24 år gammal, blev kallad ful när jag var liten och nu när nån säger till mig att jag är ful får jag en klump i halsen och det blir som en tyngt i hela bröstet.

Vissa säger att jag inte alls är särskilt ful men av någon anledning tar jag aldrig åt mig av det.

Känner mig ful, oattraktiv, äcklig.

Kan bidra med bilder om nån lovar att inte sprida dom...

Hur gör man i en sån här sits? Livet känns rätt meningslöst när man inte är sexuellt attraktiv.


   
Citera
Ämnesetiketter

Ligger med andra fula människor eller sätter en påse över huvudet när du skall ha sex, hur svårt kan det va[confused]


   
SvaraCitera

Alla är fina på sitt sätt! Tar man hand om sig själv och sitt yttre så har folk ingen anledning att kalla en för ful, alla ser vi olika ut och personer som klankar ner på andra handlar antagligen bara om att de själva har dåligt självförtroende och försöker må bättre genom att trycka ner folk runt omkring dom.

Skit i dom och umgås med folk som förtjänar ditt sällskap! Dessutom är utsidan långt ifrån allt! [smile]


   
SvaraCitera

i vilka sammanhang blir du idag kallad ful? Det är ju ganska ovanligt att folk i vuxen ålder säger sådant, så det är ju faktiskt stor sannolikhet att det inte är seriöst menat när det sker.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nae vet inte... är väl i skämtsamma sammanhang oftast men jag vet ju att det ligger lite sanning i det å dom vill inte vara taskig så därför gör man det "på skämt" ..


   
SvaraCitera

Frågan är väl mer vilka du umgås med? om dem nu säger det på "skämt", folk i den åldern borde ha vuxit ifrån sådana fasoner tycker jag. Se över ditt sällskap och umgås inte med folk som får dig att må dåligt, dem har ju uppenbarligen ett behov av att trycka ner folk i sin omgivning för att själva må bättre, det behöver inte ens vara något "personligt" jag menar, alla har olika smak i utseende och bara för att någon dumskalle håller på och terrar dig så ska du inte må dåligt för det. Jag tycker som sagt att du bör se över vilka dina riktiga vänner är. Skala bort dem som får dig att må dåligt och låt riktiga vänner stärka dig istället.


   
SvaraCitera

värd bump


   
SvaraCitera

luux:

folk i den åldern borde ha vuxit ifrån sådana fasoner tycker jag

Hmm är du helt seriös? Vi bor i ett fritt land alltså får man säga&tycka&göra vad man vill, du är bara avundsjuk på andra som vågar ta för sig i vardagen med elaka ord m.m [y]


   
SvaraCitera

ähhhh alltid finns det någon som vill gosa med en


   
SvaraCitera