Forumet - Känner mig så JÄVLA ful

Känner mig så JÄVLA ful

740 0 8
24 år gammal, blev kallad ful när jag var liten och nu när nån säger till mig att jag är ful får jag en klump i halsen och det blir som en tyngt i hela bröstet.

Vissa säger att jag inte alls är särskilt ful men av någon anledning tar jag aldrig åt mig av det.

Känner mig ful, oattraktiv, äcklig.


Kan bidra med bilder om nån lovar att inte sprida dom...

Hur gör man i en sån här sits? Livet känns rätt meningslöst när man inte är sexuellt attraktiv.
Alla är fina på sitt sätt! Tar man hand om sig själv och sitt yttre så har folk ingen anledning att kalla en för ful, alla ser vi olika ut och personer som klankar ner på andra handlar antagligen bara om att de själva har dåligt självförtroende och försöker må bättre genom att trycka ner folk runt omkring dom.

Skit i dom och umgås med folk som förtjänar ditt sällskap! Dessutom är utsidan långt ifrån allt! [smile]

Spana också in:

Frågan är väl mer vilka du umgås med? om dem nu säger det på "skämt", folk i den åldern borde ha vuxit ifrån sådana fasoner tycker jag. Se över ditt sällskap och umgås inte med folk som får dig att må dåligt, dem har ju uppenbarligen ett behov av att trycka ner folk i sin omgivning för att själva må bättre, det behöver inte ens vara något "personligt" jag menar, alla har olika smak i utseende och bara för att någon dumskalle håller på och terrar dig så ska du inte må dåligt för det. Jag tycker som sagt att du bör se över vilka dina riktiga vänner är. Skala bort dem som får dig att må dåligt och låt riktiga vänner stärka dig istället.