Forumet - Känner mig sviken

Känner mig sviken

863 1 52
Har verkligen färskt lappa ihop det med min kille/ex men han säger bara att jag äcklar honom och han kommer aldrig lita på mig igen. Kändes som det var mitt livs kärlek.

jag har även försökt med min kompis men hon talar bara om att
jag är ett svin och ett äckel som fört att att höra och behandlas som det. 

min kompis har varit så taskigt så hon har gått berättat det till alla våra gemensamma vänner vilket har gjort att jag även får skit av dom och att do tycker att jag att må som jag förtjänar som ett svin alltså.

nu har det ändå gått några dagar och tycker hon ska tagga ner lite och inte straffa mig mer. Sen dom andra vännnerba har la ingen rätt att kalls mig för äckel o svin? 

Spana också in:

Om killen du gillar inte vill vara med dig så kanske du borde försöka att gå vidare. Det är inte bara killen du måste försöka vinna tillbaka, det är även alla hans vänner.

Den man är kär i känns alltid som ens livs kärlek, men det kommer fler om det inte funkar. Jag är lite äldre men har haft ''mitt livs kärlek'' i dagis, lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, internet, förfesten, kroglivet, efterfesten, jobbet, högskolan, ja överallt. Jag har inte varit ihop med jättemånga tjejer, men ibland träffar man någon som känns som sitt livs kärlek, men den andre tycker inte alltid likadant.

Vem vet, killen kanske börjar tycka om dig igen framöver men jag tror inte att du kan tvinga honom att gilla dig, han har sitt liv och du har ditt liv.