Forumet - Känns "för mycket" vid sex

Känns "för mycket" vid sex

877 1 10
Jag och min kille har nyss börjat kunna ha sex efter att jag haft lite vaginism, och ibland känns det bra men ibland konstigt... Som när jag sitter på honom och är rakryggad, känns det liksom på framsidan av hela magen. Det gör liksom inte ont, men det känns lite obehagligt. Om jag istället böjer mig ner över honom så känns det bättre.
Det känns ungefär likadant fast inte lika mycket om han är ovanpå mig och jag håller upp benen..
Någon som vet varför det känns konstigt, ansträngt och "för mycket"(det känns typ ut över äggstockarna nästan..)? Det ska ju vara skönt... :(

Spana också in:

Min tjej märker också av det, men det är väl bara att använda en annan ställning eller att vänja sig vid det. Men liksom det är ju förmodligen livmodershalsen som han är och pillar på därinne, så det är inte onormalt att det känns konstigt.

Dessutom:

MusPlupp:

Nej! Det ska göra ont och bli kladdigt och lukta illa!

Funkar doggy-style?

Tror hans kuk helt enkelt är för styv (dagens I-landsproblem), alltså för upprät för din kropp, eller hur man ska säga.

Låt han hänga vikter i kuken så kanske den ändrar vinkel efter ett tag och blir mer 90°. Funkar utmärkt...i teorin. I praktiken kan den tydligen gå sönder. Länk[shake]​ Prova inte detta kids[no-no] Disclaimer: Skrev det här stycket bara på skämt.
Guardian:

Funkar doggy-style?Tror hans kuk helt enkelt är för styv (dagens I-landsproblem), alltså för upprät för din kropp, eller hur man ska säga. Låt han hänga vikter i kuken så kanske den ändrar vinkel efter ett tag och blir mer 90°. Funkar utmärkt...i teorin. I praktiken kan den tydligen gå sönder. ​ Prova inte detta kids Disclaimer: Skrev det här stycket bara på skämt.


Har alltid funderat hur det kommer sig att jag kan "knäcka" den (som man gör med fingrarna) ibland [tard]