Forumet - Känslokall?

Känslokall?

1405 0 28

Spana också in:

womanizerN:

Och vad tycker ni om personer som verkar kalla?


De är nog inte jätte"roliga" att umgås med, för jag tror de flesta vill kunna komma in på ens personliga terretorium på ett eller annat sätt. Så man vet var man har den andra. [smile]

I love Lucy:

Känslokalla människor är reserverade och otydliga när det gäller att visa känslor.


Nej så är det verkligen inte anser jag.
Man kan ha väldigt mycket känslor, bara för att man inte vill ta kontakt med människor betyder det inte att man inte vill ta kontakt, utan ibland tvärtom - att man vill, men inte vågar.
sculptura:

Man kan ha väldigt mycket känslor, bara för att man inte vill ta kontakt med människor betyder det inte att man inte vill ta kontakt, utan ibland tvärtom - att man vill, men inte vågar.


Skrev ingenstans att det inte var så, håller med dig.

Bara direktöversatte känslokall. Bara för att man är reserverad med att visa känslor gör inte att man inte har några.
womanizerN:

Vad gör en person till kall?


Jag skulle vilja säga att en person som definieras som kall är en person som inte förstår andras känslor, inte respekterar dem eller själv inte har några känslor. Har man känslor förstår man oftast att andra kan ta illa upp om man säger typ "dumhuvud" eller "jävla idiot". En kall människa är väll typ någon som inte visar någon som helst sympati för andra människor.
Jag känner en kille som är riktigt kall, men ändå så tycker varenda jävel att han så himla gullig och snäll. Dom enda svaren han kan ge är: "mm", "ne" och "ja vet inte" med en ton som inte är särskilt uppmuntrande.

Jag känner en tjej som va ihop med honom och under den tiden dom va ihop så hörde jag aldrig en mening längre än 3 ord till henne. Han kollade knappt på henne, sa aldrig:"Va fin du är idag". Det är lite mindre än ett år sedan dom gjorde slut och hon är fortfarande kär i honom. Och ganska nyligen fick jag reda på att hennes bästa kompis också är kär i honom.

Personligen så tror jag att dom är ytliga eftersom han verkar vara attraktiv hos damerna. Men kan någon förklara för mig: Är det så att tjejer vill bli behandlade som skit?
Jag är rätt känslokall. [smile] När jag möter personer jag uppfattar som kalla brukar jag oftast tro att de inte tycker om mig och känna mig jävligt obekväm i deras sällskap. Försök le, skratta och berömma mer även om du egentligen inte riktigt känner så så blir socialt umgänge mycket lättare.
Morcains:

Men kan någon förklara för mig: Är det så att tjejer vill bli behandlade som skit?


tror det handlar om att man vill ha det man inte får... jag är sj en person som faller för idioterna när det står en hög med "bra" killar å väntar..... Jag undrar oxå vf man gör så egentligen :S antar att det recker med bara ett ord bekräftelsen från en sån person och lyckan av det håller i sig längre än 100 komentarer från en kille som slänger ifrån sig dom varje dag :S..... MAn vill liksom på nåt sätt ha mer bekräftelse av dom man inte får det av(A)