Forumet - Känslor o mod

Känslor o mod

205 0 26

Spana också in:

Han_som_missa:

berätta för en tjejj att man tycker om henne?


Säg det bara, det värsta som kan hända är ett nej. Och visst det kan kännas förjävligt för stunden, men du kommer inte dö av det.... hoppas jag. I detta fall är det bara en fråga om att göra eller inte göra.
Skriv en lista med för och nackdelar med att våga fråga och en med att inte våga fråga... vilken har mest fördelar osv.
kebu12:

Kan ju tänka att du är så kass o värdelös att du förtjänar att bli dissad igen


Det e det som e så skumt me mig, utampå verkar jag som en sjysst snubbe(vad andra säger till mig), e lång, bra kropp o så, bra betyg, social, tränar allt som vilken snubbe som helst, många av mina polare undrar varför jag inte har nått förhållande. Sen är mitt självförtroende som helt djävla åt skogen. Man faller sönder inombords
Han_som_missa:

Det e det som e så skumt me mig, utampå verkar jag som en sjysst snubbe(vad andra säger till mig), e lång, bra kropp o så, bra betyg, social, tränar allt som vilken snubbe som helst, många av mina polare undrar varför jag inte har nått förhållande.


men bara att börja chansa då, låter ju som ett riktigt kap[wink] kan ju alltid ragga lite här på um[wink][wink]
Han_som_missa:

Nä, jag vet det egentligen, det är det att jag gått på för många minor o annat så jag upphör att existera när det kommer till kritan[sad]


Jag har varit mer om fler motgångar under min lilla livstid än de flesta är med om under hela sin livstid, men man kan inte "stänga in" sig för det. Man får aldrig sluta våga, tro och hoppas.
Om bruden du gillar inte är ett svin och ni har bra kontakt så är det väl bara att säga det du vill ha sagt[confused]

Fan vad jobbigt det ska vara med tjejer idag[tired]. Förr i tiden var det bara att slå dem i huvudet med en klubba och släpa hem till grottan. Nu måste man fjanta runt som en kärlekskrank fåne för att få bruden att gilla en.

Nicht gut[n]