Forumet - Känslor svalnade under 1 natt?

Känslor svalnade under 1 natt?

798 0 30
Hejhej!
Jag måste fråga er en sak, men för att ni ska slippa ställa massa frågor ang. detta så skriver jag först "hela vår historie" kortfattad:
Jag och en kille träffades via World of Warcraft, ett datorspel, för cirka ett halvår sedan. Vi började chatta mer och mer för varje dag i princip och i September någon gång så "fick vi upp ögonen för varandra" och vi ville träffas. Men både jag och han är blyga så antingen så var det jag eller han som skjöt upp det. Tills jag skulle till DreamHack nu i vintras. Då kom han faktiskt på besök 1 dag.
Vi båda tyckte det klickade direkt så vi bestämde oss för att träffas igen.
(Han bor cirka 20 mil ifrån mig förästen..)
Så jag åkte till honom denna helg, 17-19 december, och det var helt underbart.
Igår kväll så hade vi ett litet bråk om en random grej, inget märkvärdigt. Vi har haft några små bråk ibland så detta är inte problemet i detta fallet, det sa även han.
Jo, problemet är alltså:
Idag när han vaknade så kände han att hans känslor hade svalnat bara sådär. Både jag och han mår dåligt för vi gillar ju varandra. Han har sagt att han älskar mig, men idag kunde han inte göra det för det "kändes fel". Han vet själv inte vad som orsakat detta.
Någon av et som har varit med i samma situation som honom? Eller kanske vet vad som kan vara felet? Det är synd, för han vill verkligen få tillbaka känslorna igen...

Spana också in:

sofia1989:

Mediakatt: Jo, allt var precis normal fram tills imorse. :) Han visade även irl att han gillade mig mer denna gången.(Och om han inte gillade mig irl så hade han väl inte velat träffa mig 2ggr? :))Han vill faktiskt komma till mig under nyår med för att försöka fixa detta..


Missade att ni hade träffats två gånger, märkte bara att ni hade setts i helgen.
sofia1989:

Aha, nej vi har träffats 2 ggr. :)


Att han redan sagt att han älskar dig trots detta känns ärligt talat läskigt tidigt.

Låter som att han är osäker angående förhållanden och inte vet vad eller hur han ska göra och är rädd för att göra bort sig och mycket mer.

Gå lugnt framåt och ha inte bråttom.
sofia1989:

Men han sa att det känns som det "kommer ta slut". Fast han vill få tillbaka sina känslor för mig. Jag fattar inget..


Att det känns som om det kommer att ta slut är ju inte samma sak som att vilja att det ska ta slut. Visst, man kanske inte kan tvinga sig att känna kärlek igen, men man kan sätta upp mål och fundera över vad man vill med den andra människan. Är det bara en flört eller någonting som man är beredd att satsa lite mera på?