Forumet - Kär??

Kär??

228 0 19
Jag är 18 år gammal, aldrig varit kär, inte ens kysst eller hållit handen med någon. Det är ganska patetiskt, om ni frågar mig. Är det det?

Jag har nu träffat en kille som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka. Jag tror mig vara väldigt kär i honom. Han får mig att uppleva fjärrilar i magen.

Men vet inte om han är intresserad av mig. Hur tar jag reda på det? Eller hur får jag han att bli det?

Spana också in:

asså... Jag har insett att jag måste tänka RIKTIGT noga innan jag pratar med vissa personer, även om jag känner dem mycket väl, och det tyder på att jag inte egentligen/från början kommer överens med dem personerna.
Personer som jag däremot kan prata fritt med, om vad som helst, som förstår mig och som jag kan ha en oavbruten diskussion med det är de som jag egentligen kommer överens med.

Av detta har jag lärt mig att jag inte ska satsa på vissa killar, den typen av killar som får mig att tänka "Vad säger han om jag säger det här?/Hur kommer han att tolka det här...?"
Aja, det jag vill komma fram till är att man inte ska anstränga sig för att få en annan person att bli kär i en, det fungerar inte riktigt. Man ska vara sig själv, påriktigt, man ska inte tänka ut några taktiker eller planera processen. Tänk heller inte på resultatet. Umgås bara.


Fick ba lust att skriva det där och nu när jag läste din text insåg jag att min text egentligen inte passar in här, hehehhe, sorry[cute]
btw, jag är nog fel person att skriva ngt sådant här[shake]
Crypto:

Kolla hur han kollar på dig är ett annat, tittar han mycket på dig kan vara ett tecken att han gillar dig


Jag tror mig veta att han kollar ganska mycket på mig. Ibland kan jag känna att han bara sitter och kollar på mig.... Men jag vet inte vad det betyder.


Anarkandi:

Han kan vara bög.


Hmm, varför!?


detberorpå:

Fick ba lust att skriva det där och nu när jag läste din text insåg jag att min text egentligen inte passar in här, hehehhe, sorr


Det är lugnt, jag förstår vad du menar :)