Forumet - Kär eller inte?

Kär eller inte?

590 0 2
Kan inte avgöra om jag är kär i min kompis! Han går i min klass och vi har väll känt varandra i snart ett år. Jag har tänkt en hel del för det brukar jag göra och ibland dagdrömmer jag. Vilket jag då gjorde. Jag tänkte på att någon kysste mig (lite hände ju innan också men detta var det viktiga). Jag tänkte på vilka som kunde kysst mig av de jag känner och jag gick från mina ”snygga killkompisar” en efter en och sen helt plötsligt tänkte jag på denna personen jag skriver om. Då ”ryste” hela jag och jag fick en typ av längtan. Jag tyckte det var konstigt men har tänkt samma sak flera gånger och känner varje gång något speciellt vid den personen. Hur jag vill att det ska hända påriktigt. 
Han är inte snygg, ”het”, eller något sånt utan ”nördig” och inte alls snygg hah. Jag bara känner mig glad och vill vara med honom för han är rolig och snäll, osv.
Jag har aldrig varit kär förr tror jag så har inga erfarenheter över huvudtaget. Skriv gärna om ni varit i liknande situation eller har andra tankar.
Om han vill vara med dig och gör dig glad så kanske du borde få honom till att veta att du har känslor för honom. Jag hade en underbar tjejkompis i grundskolan som gav mig fjärilar i magen varje gång vi fick ögonkontakt, jag tror att hon gillade mig, vi var dock båda blyga och hon fick säkert för sig att jag inte gillade henne för att jag försökte dölja det. Jag försökte ibland att förmedla hur jag gillade henne men det gick inte för att jag inte vågade ta chansen. Att killen du gillar kanske inte är snygg ''vad det nu än ska betyda'' borde inte få stå i vägen, han kanske är riktigt bra för dig. Att säga vad man känner är mycket bättre än att bara vara tyst och senare ångra att man inte ens försökte.