Forumet - Kär i äldre

Kär i äldre

285 1 4

Ok jag läste elprogrammet bla bla och gör nu min lärlingstid. Det är en firma med typ 20 pers men jag har typ bara gått med samma snubbe (min handledare) i flera månader. Men senaste veckorna har jag hamnat på ett lite större projekt med min handledare och 2 andra snubbar. En de här killarna är typ den snyggaste och sexigaste killen jag sett, och han är asskön att snacka med och allt sånt, så jag börja få känslor eller vad man skall säga för han. Min handledare är typ hans bästa kompis och eftersom jag lärt känna han ganska bra nu efter flera månader fiskade jag lite om hans polare har flickvän eller så. Han ba -nej han är singel och gillar killar. jag typ, va äre sant har han sagt nått om mig etc? men han ville inte svara på det utan frågade bara varför jag var så nyfiken och så, typ drev lite med mig. men sen fick jag världen kalldusch, jag trodde den här snubben var typ 25, men han är 34, vilken han verkligen inte ser ut som Förvånad

så aah, asså nu har jag en kille som är fett snygg och shysst  och singel, och som iaf verkar gilla mig lite, men han är 34 bast, skall jag skita i detta eller är det värt att typ fråga han på dejt eller så? är det typ ok att vara med nån som är så mycket äldre liksom? har typ ingen vettig att prata med detta om så.. och språkpolisen får ledigt idag..

Kommentarer (1)

  1. Hade afterwork i fredags och efter några öl tog jag modet till mig och sa vad jag kände, kanske inte supersmart att ta detta på fyllan och så men iaf..

    Först sa han typ att jag är alldeles för ung för honom och att jag borde leka av mig med killar i min egen ålder typ, och att jag verkligen skulle tänka igenom detta för han var inte intresserad av att satsa på en så ung kille som han dessutom jobbar med om jag inte var jävligt säker på vad jag ville etc. Och att jag skulle få räkna med ganska grova kommentarer från några av killarna på firman, även om de inte direkt hatar bögar är det några som inte förstår..

    Men han sa också att jag är exakt hans typ och grymt jävla söt, och att han smågillat mig sen jag började jobba där!  :D Hände dock inget mer för han ville inte ta detta på krogen med alla arbetskamrater där och så. Men skall träffa han i eftermiddag så hoppas han inte ändrat sig!

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Det finns inget rätt och fel i den här världen.

Gör det du själv vill men gör det i en takt som tillåter dig att fundera om det verkligen går åt rätt håll. Nu om förälskelsen kickar in på allvar kommer den gå förbi förnuftet men aja, that's life. Du avgör, det är din frihet men blir också ditt ansvar senare. Det går inte att skylla på någon i efterhand.